Bullhjälpen

Jag sitter och kollar på svenska hjältar och jag kan inte göra annat än att gråta!! Har varit så många inslag ikväll men den jag har valt ut att nämna är Bullhjälpen . En 9årig tjej kom på iden om att börja baka bullar och sälja och sedan skänka pengar till barnen i Afrika. Hon har fått in över 200 000 tusen. Helt otroligt. Klicka in på hennes blogg och hjälp till!!
KLICKA HÄÄÄR!!!

Snart jul ju??

Det är helt sjukt, det är ju snart jul ? Jag har inte handlat någon julklapp ännu och jag gör väll som alla andra år och börjar handla den 22 december. Som vanligt är jag sjukt trött och det är mycket i skolan nu innan jul. Alla lärare vill ha in massa arbeten nu innan jul innan betygen ska sättas. Det går inte en dag utan att jag pluggar.
Smyckena går bra, mycket beställningar nu innan jul. Plus att jag har fick ett mail igår från en tidning som ville göra en artikell med mig och smyckena. Så jag hör av mig mer här när jag får reda på mer :)
Nu ska jag iväg på engelska lektion, så skönt att jag och Erika är klara med våran redovisning. Ska även lägga ut en bild ikväll på mitt nya arbetsrum!
hörs ikväll!

Jason Deluro

Jason Deluro den 24 Mars i Stockholm. Jag och Jennifer kommer vara där. Frågan är bara om vi ska ha VIP paket eller inte... hihihihihi!!! Kolla video'sen nedan!
RSS 2.0