time after time

Tiden går så fort! Jag är ju snart 18år?? 2011 är snart slut? Jag kommer ihåg när jag fick min första penna och sudd i skolan i förskolan. Jag kommer ihåg när Andreas pussade mig första gången, det kändes som att det var för typ 2 månader sen kanske. Det är ju ca 1 år och 5 månader sen!! Vi har fortfarande såå himla kul ihop och vi är fortfarande nykära och kommer vara det huuur länge till som helst!! HIHIH!!!
I helgen är det dags för jobb och det är verkligen kul! Jag tycker om mitt liv, det är full fart och jag trivs som fisken i vattnet! Har just ätit jordgbbar och glass, det satt fint på en dag som denna.
Nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan och bara ta det lugnt!

you are my dream

HejohåÅÅ!

Tema döden vecka i skolan, inte så värst roligt. Känner att jag har bättre saker för mig just nu än att hålla på men massa onödigt. På söndag har jag nästa stopp! Jag har massor att göra innan det. Inte nog med det så blev jag klar med teorin på körskolan idag! Gud så skööönt! Var även på en massage efter det, det behövde verkligen jag!!
Hemma i min brevlåda snart!

Ibland säger kroppen ifrån

Godkväll! Fredag idag och det gillas verkligen. Jag känner att kroppen inte riktigt hänger med i mitt tempo, nu är det dags att dra ner lite och börja andas! Det är mycket i skolan, mycket med körkortteori och sjukt mycket med smyckena. Jag tycker om när det är mycket att göra, men nu hänger jag inte med!! Jag har köpt mig en kalender som jag ska skriva ned vilka dagar jag ska göra vad osv. Nu ligger jag i sängen och ska faktiskt ta och sova. I morgon vankas det jobb!! Jag tycker verkligen om mitt nya jobb, vi hörs i morgon kväll.

snnnaaarrrkkk..

Mitt huvud nickar till och jag håller på att somnar. Idag jobbade jag och det gick väldigt bra!! Jag ska även jobba imorgon också en stund. Sen måste jag hem och plugga till ett prov som jag ska ha på tisdag och inte nog med det. Har sååå mycket beställningar nu, som jag ska försöka hinna göra klart veckan som kommer :)
Idag träffade jag även jennifer, det var inte igår! Helt sjukt vad vi hade mycket att prata om, vi ska ses snart igen!!
Hoppas allt är bra med er!! Har fått ett och ett annat mail och kommentar på att jag borde blogga mer, och jag ska faktiskt börja ställa alarm på mobilen så jag hinner!! Iallfall någon outfit eller något. hihi
nattiee!!

bööcker!

Köpte två böcker idag, jag hoppas att jag kan få några minuter över på kvällarna att läsa lite.. Här är dom, tänkte börja läsa en nu!!:)
Inte nog med det, dom fanns på REAN också!! hihi

Vintern är här!

Har haft mina 4 veckors praktik nu och jag är väldigt nöjd med den, jag tycker det har varit jätte roligt och jag kommer verkligen sakna dom! Förra helgen var jag iväg och köpte 2 par vinterskor, jag fryser allltid och speciellt på vinter. Därför köpte jag två par vinterskor som är välfodrade! Inte nog med det så ska jag köpa Ull sturmpor från jobbet nästa gång så jag garanterat inte kommer frysa! Här har ni bild på mina skor!
RSS 2.0