Hoppas på en fortsatt bra dag!

Förra veckan var helt sjuk! Jag hade inte en endaste minut över och jag var helt förvirrad! Jag hade så mycket inplanerat och jag visste inte riktigt hur jag skulle hinna allt! Nog om det, den veckan är förbi och jag ser framåt. Den här veckan har jag inte riktigt lika mycket att göra, men det är en del som jag hoppas att jag ska hinna med. Jag längtar verkligen sjukt mycket efter resan med Andreas till Turkiet i sommar! Vi ska även en helg till Falkenberg, sheeit, jag funderar på att lämna mobilen hemma och bara njuta då! Idag hoppas jag verkligen att det blir lugnt och så ska jag äntligen umgås med min Andreas, hoppas vi kan ta en promenad i de fina vädret om det håller i sig. Jag känner verkligen för en sådan dag idag!

Sexvecka i skolan

Fredag idag och det betyder att det är heeelg! Så skönt! Idag ska jag till Örebro en sväng sen blir det jobb i helgen. Inte nog med det så började min skola med Sexvecka i går, vilket betyder att vi pratat om sex i en hel vecka alla lektioner. Igår handlade det om porr och idag om sex och kultur. Förövrigt är jag som vanligt väldigt trött men jag ska försöka sova mycket i helgen. Nästa helg ska jag stå på en marknad på VIlla Sandhem i Katrineholm och sälja mina smycken mellan 12.00 och 16.00. Och på söndagen åker jag med några flickor till Big brother live. Jag längtar så mycket till sommarlovet!!!

Tv3 Dokumentär

Kollade på ett program i Torsdags på kanal 3, Tv3 Dokumentär hette det. Det handlade om kvinnor som sökte sig till män som var kriminella. Självklart kunde inte jag missa sådana program. Det gör mig irriterad men ändå tycker jag det är intressant att kolla på hur en del människor funkar. Jag kan förstå om man är tillsammans med någon i många år och sen åker han/hon in och man är kvar. Det är inget jag tycker är normalt, men jag kan förstå det till viss del. Men i det här programmet så gick en kvinna på 50-55 år till fängelset och dejtade? Jag menar vad är målet då, man kan inte direkt ha en bra relation tycker jag i alla fall. Hon stod och påstod att han var världens snällaste osv, men han har blivit utsedd till Sveriges farligaste man?? En annan tjej på kanske 20 år var också tillsammans med en som satt i fängelset, hon gillade spänningen och en kille som var rak på sak. Vet inte riktigt hur jag ska kommentera detta men det skrämmer mig att man kan ha en sådan känsla. Jag kommer verkligen uppfostra mina barn att dom får vara ihop med vem dom vill, bara han är snäll, ärlig, trogen och inte kriminell. Inte nog med det, så berättade dom i programmet att detta är väldigt vanligt, tex så har Anders Breivik fått 100 tusen tals brev från kvinnor som vill dejta han. Men allvarligt? Det måste ju vara något fel? Vad tycker du om detta? Kommentera gärna, jag godkänner inte kommentaren om du inte vill :)

monday

God eftermiddag! Har just fixat klart med lite papper/fakturor, jag tänkte gå och plocka ihop lite smycken/lösviktste nu till leverans i morgon. Man märker verkligen att det är sommar snart för nu drar det igång igen på full rulle. Mot sommaren och julen är det full rulle sen mellan januari-mars är det lugnt. På tal om det, gud vad tiden går fort! Det är ju redan Maj månad, det är ju snart sommar!! Gud så skönt det ska bli att slippa skolan och få jobba lite! Är verkligen skoltrött så gör alla uppgifter även fast de är en pina. Väldigt många säger att man kommer sakna skolan efter studenten, men det kommer nog inte jag!

Uppdatera

För att se min nya desgin så måste du uppdatera sidan!!

Big brother söndag

Söndagskväll o jag sitter hemma hos andreas i soffan och kollar på Big brother. Hoppas verkligen jennifer åker hem och dom andra flickorna får vara kvar. TYcker verkligen inte Marcelos beteende är okej, hoppas han också får åka hem. Ha en fortsatt bra kväll. Puss godnatt

Maila mig

Har du frågor eller något annat du vill säga så skicka ett mail till : [email protected]

Heej igen!!

Hej hallå människor, det var inte igår!!
det händer så mycket roligt i mitt liv men jag hinner inte alltid berätta det för er, men nu måste jag skärpa mig, jag ska vekligen försöka ta tag i det här nu och skriva lite. Jag får klagomål rätt ofta för att jag inte bloggar längre men nu ska jag ta tag i det lovar :)
Sen förra inlägget har det skett sjuukt mycket, jag har fyllt 18 år väldigt bäst födelsedag där jag fick en egen bil och jätte fina saker. Jag fick körkort 1 vecka efter min födelsedag vilket är bland det bästa jag gjort i mitt liv. Jag har hållt på med isabells smycken så himla mycket och det är så kul för det bara växer och växer. Jag har väldigt mycket planer och det gäller att man vågar chansa för att vinna. Jag har startat en webshop för mina smycken och har samarbete på gång med olika företag. Jag får frågan flera gången i veckan "Hur går det med dina smycken? du borde tjäna as mycket  i månaden!! men vadå? det är väll bara göra ett smycke?" Oh herregud, snacka om att inte veta hur det är att hålla i ett företag. Så många timmar jag lägger ner och planerar och fixar, räknar ut varje månad inkomster och utgifter. Jag började i Mars månad nu 2012 och planera inför sommaren och idag är det Maj månad och jag är inte ens i närheten av klar. Det är inte bara att göra smycken till en marknad/mässa, du måste anmäla dig, inreda ditt bord/bås/rum. Fixa fina skyltar, fixa påsar, en fint underlag att ha smyckena på. Köpa in grejor och ungefär veta hur mycket som skall göras för att kunna ha produkter på marknaden. Sen kan ni räkna ut själva när man ha ca 50 olika produkter och ska göra 50-60 av varje hur lång tid det tar plus att man säljer under tiden till sommaren. Jag menar inte att det ska vara så självklart men många tror att det bara är att man tjänar så mycket utan jobb. Detta är det absolut bästa jag har börjat med, så himla kul och jag älskar att åka runt och sälja mina grejor! Vill även tacka för att som berömmer mig! väldigt kul!!
I sommar ska jag åka i väg 3 olika mässor/marknader, klicka här för att se!
Har även börjat sälja lösviktste klicka här för att se det!
Annars så rullar mitt liv på, mycket i skolan nu men snart är det lov och det ska bli så skönt! Inte nog med det så skänker jag pengar till barncancerfonden varje månad och har även blivit UNICEF världs föräldrer med. Jag tycker det är viktigt att man hjälper till om man kan.
Hoppas ni alla mår bra så hörs vi ikväll!!



RSS 2.0