Tröttis

Hejhej,
Flytten igår gick bra, men gud så trötta vi var på kvällen. Och inte nog med det det kändes som att det aldrig tog slut.
Vi somnade runt 9 tiden igår redan.  Och idag var vi så trötta. Men det  blev fin frukost, färskt bröd på affären, och vi åt på plasttallrikar och drack ur plastglas. Hahha, men allt är ju som sagt ner packat. Dagens planer bjuder på ingenting. Mot kvällen kanske jag ska träffa jennifer. hihih. Skulle egentligen träffat jennifer och filippa igår men det blev så sent. Nu ska jag lägga mig och titta på One tree hill, skönt och mysigt!
hörs sen

lovlovlovlovlov

Hejsan, imorse så vaknade jag med magont och bestämde mig då för att inte vara med på skridskoråkningen idag. Så istället fick jag titta på en stund sen gå lite. Satte mig vid omklädningsrummen när jag hade tråkigt och knäppte en bild

Här är jag i väntan på att lektionen ska ta slut.
Efter lektionen så blev det en sväng in i duveholm och hälsa på Filippa och Sophie. hiih.
Sen var det dags för lunch, pasta med skinksås <3 <3 jätte gott var det, fick sällskap av Josefin,Alexandrax2 och Jaqueline.
Hade även Engleska test i dag med. Och föresten på förra prover fick jag 48/56 tror jag. 
sista lektionen så hade vi fika i klassen, det var dags att fira lite lov :)


Ikväll blir det packa det sista.. Och imorgon blir det upp klockan 7 för att börja. Ikväll blir det alltså lugnt med godis och mys. hihi

Godkväll!

Godkväll. Det är så himla mycket runt omkring nu och jag hinner inte själv med.. Det tar på mig både mentalt och kroppsmässigt. Dagarna gör det ju inte bättre med en ständig värk i magen, det gör att jag har kort stubin och saker går inte riktigt som räknat. 
På lördags så flyttas det från Vretstavägen till Spånga nerstugan. Det känns jobbigt att lämna mitt barndomshem faktiskt.. Men spegelgarderob... Det får nämligen inte plats där borta så den lämnas kvar här. TYVÄRR!

Jag ursäktar att det inte blir så mycket blogg nu den senaste tiden. Inte nog med det, internett försvinner i morgon. men vi har ett mobilt bredband. Så jag kommer blogga endå:)

Imorgon har vi skridskor igen på inviduella valet, och jag kommer nog inte vara med, med tanke på min mage och troliga urinvägsinfektionen. Det gör så himla ont att kissa.. USCH

Nu ska jag ta på mig pyssen och krypa ner till kojs, ska krama om min dun kudde hela natten och bredda ut mig över hela sängen.
Godnatt alla! 
Vill även påminna er alla som hjälper mig och finns att det är verkligen behövligt just nu <3

urinvägsinfektion?

Heejsan,
Det svider när jag kissar, det gör ont i magen, jag är kissnödig hela tiden men det kommer knappt någe kiss och allt är bara jobbigt.
Jag har gjort två tester idag om jag har uinvägsinfektion, och det första visade positivt och det andra visade inte så mycket . Dom ska nu odla mitt urin och mitt blodprov. 
Är trött och suris, behöver mina tjejor, och två av som är på väg hit :) hihih

Ett stort tack idag till kollegorna på praktiken för all hjälp, Min kära pojkvän som kom in och stötta mig och mina vänner som är på väg nu.

Imorgon är det LOV, guuud så skönt!

oooooooooooooooooh!

Jag har pluggat hela hela hela hela dagen, och det tar aldrig slut!
Inte nog med det, jag tror jag dragit på mig en urinvägs infektion också.. OH! Det är inte alls bra för tillfället, inte nog med det, praktiken börjar 07.00 och min buss går 06.20.

Nu blir det Efterlyst och sen Kungarna av Tylösand, tro inte att jag tittar på det, utan jag lyssnar och har tv i bakgrunden.



pluuuuuuuuuuuuuuuuuugggggg

Har läst ut min svenska bok nu. Gick upp klockan 7 i morse och nu är den utläst. Nu sitter jag och håller på att skriva Citat och kommentar till boken. Inte nog med det jag pluggar 23 st engelska glosor med..
På fredagar har vi lov i en vecka, men mitt lov kommer bestå av lite plugg så med, direkt när vi kommer tillbaka så är det en stor skrivning i Vård och Omsorg. Det känns som det aldrig tar slut, men jag försöker att ligga före hela tiden.

Jag ursäktar kvaliten på bilderna som jag la upp igår, men hade inte riktigt tid. Nu måste jag plugga vidare.. Vi hörs sen, 

KLÄDERNA

här är kläderna som kom idag !:D

Träningsleggings 149:-

Knästrumpor 2 par , ett par vita och ett par blåa för 79.50:-

2 par långa linnen, ett vitt och ett marinblått för 129:-/st

Andreas köpte ett par skor, en cardigan och en skjorta. Jätte fina vad dom med. Bra med lite bas kläder, men nu ska jag plugga som vanligt, denna gång är det svenskaboken.

bubbel mys

här är bilderna från våran myskväll igår


En mörk pussbild som man inte ser mycket av. hihi

Skolblogg

Hej alla glada.
Nu sitter jag i skolan med Josefin och Erica och har just skrivit klart en renskrivning i omvårdnad.
Vi slutar om ca 10 min och då ska jag till gymmet med carro. Bilder från en myskväll igår kommer upp senare när jag kommer hem.
Jag är för övrigt jätte hungrig och måste gå förbi en affär innan gymmet.
OCH JUSTE, jag ska gå och hämta kläderna på COOP nära nnu också. Mina och Andreas kläder har kommit från H&M.     Wiiiiiie!
Det kommer upp bilder på dom med senare !

Nu ska jag kila, ska hälsa från josefin och erica.
pusss!

matlagning

Nu har jag just kommit hem efter skolan och ett pass på gymmet, nu lagar jag spaggetti och köttfärssås!

skiver sen om provet i skolan..

Godmorgon!

Godmorgon, igår blev det inga bilder för Andreas kom så sent till mig, jag bakade blåbärspaj och så åt vi den. Den blev inte så jätte jätte god men den dög. Efter det så gick jag och duscha och Andreas satt på toaletten och förhörde mig på mitt prov som jag ska ha idag i Naturkunsskap.. Jag har pluggat som en tog inför detta prov, men det kommer inte gå vägen det känner jag redan nu.
Efter det så gick vi och la oss. Blev inte mycket kvar av den kvällen, men det var mysigt iallafall att gå hålla om han i natt.
Nu har jag precis ätit frukost och ska nu snart bege mig till bussen, ska slänga på mig lite smink och kläder innnan. Efter skolan blir det gymmet en sväng, sen hem och plugga det sista jag har att lämna in nu innan lovet. 
LOV? LOV NÄSTA VECKA! <3 FAN VAD SKÖNT!

Ha en bra dag i skolan/jobbet/hemma.


4 månader idag.

4 månader med min älskling idag, jag är så himla lycklig!
Ikväll blir det Beck filmen på 4an och mys! Ska göra något fint och gott att äta tills han kommer.
Lägger ut bilder sen på bloggen om kvällen


myskväll med tjejerna igår igen!

Kvällen igår var lika trevlig som den i fredags. Vi lagade mat tillsammans och det blev Kycklingfilé med pommes och beaniessås. Vi pratade som vanligt väldigt mycket och bara myste. Eftersom sofia inte kommer hem varje helg så blir det mycket att prata om.

Längst bak har vi sofia, sen bredvid henne till höger har vi Jennifer. Sen jag längst ner till vänster och sen Alexandra till höger längst ner. Filippa tog kortet!


Här sitter alla vid bordet och äter. Det var myskväll vi hade, så mjukiskläder och myshumöret var på topp!

Jag skulle ha sovit med filippa i natt, men hon skulle sälja sin häst imorse så blev inte att vi sov. Så jag sov med andreas istället och när vi kom ut i hans stuga så var det kallare i stugan än ute så vi gick in och sov i huset. Det var väldigt skönt att slippa frysa.
Nu sitter jag hemma hos pappa och pluggar som en jävel.. jag har Naturkunssakaps inläming i morgon och prov.. Så nu har jag inte tid med er. hörs sen!

Min arm värker!

Hej alla glada!
I morse vaknade jag upp med Andreas bredvid mig. Kvällen igår var jätte trevlig! God mat och bra sällskap.
Igår när vi skulle lägga oss så gick jag runt i huset och släckte lampor osv, sen när jag släckt alla lampor så kom jag på att våra väskor låg kvar i hallen så jag skulle gå ut och hämta dom i mörkret. När jag är på väg tillbaka så går jag som vanligt i rask fart och går in i dörrhålls väggen med min vänstra arm. Och för ett tag sen tog jag ju TBC sprutan och den gör att det blir som ett litet sår på armen som lir infekterat med var.. Allt smetade ut sig på väggen och jag vek mig som en bok ner och fick så jäääävla ont! Inte nog med att jag hade ont redan innan. Det gjorde sjukt ont och blev direkt en stor bula på armen som blev stenhård.. Hela natten har jag legat och haft så ont, bara man rör på det så gör det ont.. 

Men men, efter en skön sovmorgon så hjälpte vi till här hemma och lastade in garderober och annat från garaget i lastbilen, för nästa helg så flyttas det rån vretstavägen. Så det är det vi har hållt på med hela dagen. Nu så ska jag plugga lite och sen fara till jennifer på tjejkväll ikväll igen .. hihihi ! Sofia har kommit hem idag med, så vi får sällskap av henne.
Bilder kommer givetvis.
Ha en bra kväll hörreni!

mys i högsjö





Här har vi det mysigt ! chips och god dricka

Sakerna jag handlade

Här är bilderna =)

Liten sminkväska 19:-


Foundation 135:-


Nagellack 39.50 :-
och sen köpte jag 2 svampar för 20 kr.
Nu sitter jag i högsjö hemma hos alexnadra och vi ska snart laga mat. Sen under kvällen lägger jag upp bilder!

Fn-dag

Godmorgon bloggen. Sitter i skolan och har just lyssnat på en kvinna från Peru som pratat om FN dagen. Hur hon hade det i sitt land innan hon kom till sverige. Det var väldigt intressant faktiskt. =)
Nu sitter jag i datasalen med Alexandra x2 och Jaqueline. Vi börjar klockan 10 igen så har en kvarts rast till.

Ikväll ska vi på taco kväll mitt ute i ingenstans = högsjö, till Alexandra med tjejerna. Det ska bli mysigt!
Bilderna kommer upp sen från sakerna jag köpt och sen lägger jag även upp bilderna från tacokvällen. Eftersom internett lagga fast igår hos Anderas. Men så är det när han bor mitt ute i ingenstans.

pusshejs

..........

Hej igen, har försökt jätte länge nu att ladda up bilderna. men det går inte. internett är jätte segt.. försöker imorgon...

Bas saker som är bra att ha. lite tråkigt att köpa men det behövs.

Igår åt jag även glass med blåbär. Jag har lagt ut detta recept på min förra blogg en gång tidigare men lägger ut det igen för att det är så himla gott.

Du tar först lagom med vanligglass i en skål. Sen så plockar du fram blåbär ur fryser (helst egna plockade). Häll upp en skål med blåbär (mer blåbär än vad du tror), sen sätter du mikron på tining en stund tills dom mjuknar till. Efter en stund så sätter du på värmen fullt och värmer tills dom smälter lite så det blir sås, ganska mycket sås. Det ska inte vara så många hela blåbär kvar utan mosade typ. 
häll sen blåbären över glassen, då smälter glassen och det är SÅ GOTT!

Imorgon är det FN dagen och vi har då inga vanliga lektioner i morgon utan bara massa skojj hoppas jag . vet inte riktigt vad vi sak göra men :)
nu ska jag sova, puss godnatt!

Snark!

bilderna jag lovade er kommer upp senare. Sladden är fortfarnade hos andreas. Men lägger upp dom senare. 
Idag ringde klockan 06.00 och gud så trött jag var, men det var bara att gå upp och bita ihop. När jag kom till praktiken så fick jag reda på att jag skulle gå med en dam till fotvården och den ligger vid stadsparken. Det gick jätte bra att gå dit, när vi kom fram så fick jag sitta i väntrummet i ca 1 h och jag somnade då men vaknade 3 minuter innan hon kom ut och var klar. Dumt av mig men jag kom inte ens ihåg när jag somnade.. 

Efter skolan så gymade jag med carro. Och gud vad det känns att jag haft ett uppehåll med träningen, men det är bara att ligga i nu :). Nu har jag precis ätit mat och jag ska plugga lite nu, sen åka till sötnosen och sova . För det behöver verkligen jag!


kallt kallt kallt kallt

Gick på stan med carro förut innan min praktik och jag hittade massor med bra saker. Jag kan tyvärr inte lägga upp dom ikväll utan gör det imorgon eftersom min sladd är hos Andreas. Men i morgon under dagen kommer dom komma upp här på bloggen så håll utsikt!
Praktiken gick jätte bra, men det var inte lika mycket att göra som det är på dagen. Så jag jobbar heldre dag. Kom just hem och det är förbaskat kallt ute..Det är för kallt ute alltså, jag hatar att frysa..
Nu tittar jag självklart på Kungarna av tylösand och en gammal deltagare är tillbaka vilket är både bra och dåligt. Det som är bra är att han rör om allt där i huset och det dåliga är att han kan vara så taskig ibland (rätt ofta)
Men nu ska jag titta vidare. hihih

Praktikdags och fynddags

Nu drar jag in till Katrineholm. Det är dags för praktik, men först ska jag ner och fynda på stan :). hih hörs sen!

Sen praktik dag

Godmorgon mina vänner. Idag är det praktik dag för mig och idag ska jag jobba kväll. Mellan 17.00-21.00 kommer jag jobba. Ska bli roligt eftersom jag alltid jobbat på dagen. Just nu sitter jag och pluggar lite Naturkunskap. Inte så roligt faktiskt och den kursen är bara på 50poäng så jag är klar med den till jul.
JUL? det är ju snart jul ju. Idag är det den 20 oktober och det kändes som om det nyss var nyår. Shit nyår.. Jag älskar nyår, det är så kul att alla gör det till en så stor grej, man önskar sig saker, man lämnat andra året bakom sig och ser framåt. Iallafall jag gör det :).

Och inte nog med det, det är halloween snart med. wiiiiieeee det är ju så roligt ! men jag har inte riktigt bestämt mig var jag ska vara men det blir nog bra ska ni se. Någonting kommer jag ju klä ut mig till. 

SKIT DAG!

MIN DAG HAR VARIT JÄVLIGT DÅLIG!
OH, det började med att jag fortfarande kände mig hängig när jag vaknade. Men det var bara att stiga upp och gå ut i mörkret (Vi sov i Andreas stuga iallafall). Där regna det och var kallt..
Sen gick jag och hans syster Emelie till bussen och jag frös typ ihjäl.. Sen när jag kom till skolan så säger lärarna att Rebecca har slutat i min klass, och det suger verkligen eftersom att hon var jag med i klassen.. Jag saknar henne redan och hoppas verkligen att hon kommer hoppa på igen ( fast jag vet att chansen är minimal). Dagen fortsatte i samma spår, skit äcklig mat i skolan. Och jag brukar inte vara kräsen men det var verkligen inte gott så jag tog fil och flingor. Tillbaka i skolan och allt var tråk...
Sen efter skolan så gick jag hem till mamma och hämta lite kläder, mina fötter var genom sura och jag blev inte ännu gladare när jag visste vilket samtal som väntade mig. Jag skulle nämligen ringa Länstrafiken eftersom dom tog mitt busskort för ca 3 veckor sen. Dom drog för mycket pengar på kortet när jag skulle åka så busschauffören tog kortet och skulle skicka in det till länstrafiken och sen skulle jag få det hemskickat. Men jag har fortfarande inte fått det och hon i telefonen var ju inte mycket till hjälp. Hon sa typ "jaha..... vet inte vad jag ska göra" "nehe.. okejj.. jaa duu..." "jaaa.. du får väll leta rätt på busschauffören eller något".
JO MEN TACK SOM F*N FÖR HJÄLPEN!

Inte nog med det, jag fick springa till bussen och det gjorde jag helt i onödan eftersom den var försenad, och när den väl kom så skulle 23 pers betala med kort. När vi äntligen kommer iväg ca 16.35 ( bussen skulle gå 16.22) så kom jag på att jag skulle vara i vingåker innan klockan fem för jag hade träff på kommunhuset . Och då blev det jävligt bråttom. Men jag hoppa av bussen vid hacksta och pappa kom i racefart och körde ner mig. Och jag hann!:D

Sist med absolut inte minst, så tror jag att jag har mens snart.. KUL!

HEJDÅ!

Feber trollen

Godkväll.
Iförgår kväll så kände sig Andreas lite hängig och på natten vaknade jag av att han skakade och hade feber. Hela söndagen så fick jag ta hand om min lilla prins. Natten till idag så kände jag mig helt febrig och hängig.. Så idag blev vi båda hemma från skolan. Det har blivit en sovdag och plugg dag. Har inte haft ork till någonting alls. Men jag ska försöka paddla mig till skolan imorgon.
Jag skulle egentligen tränat med Carro i dag på gymmet, men så blev det inte tyvärr. Det tar vi på onsdag istället. Och inte nog med det, det blir tacos i högsjö på torsdag hos Alexandra med tjejerna. hihi

Vi beställde ju kläder här för ett tag sedan som ska komma i vecka 43, och det är ju nästa vecka :):):):)
hihi.
Praktik på onsdag med, wiiiiiiiiiiiiiie!

Nu ska vi sjuklingar sova..

hihi slitna och trötta går vi och lägger oss och sover i huset och inte i Andreas stuga som vi brukar :)

Ugglas Revy

Igår morse så väckte pappa mig vid 08.30 och frågade om jag ville hänga med upp till stockholm på Ugglas Revy med hans företag. Och det ville jag jätte gärna. Då var det bara att stiga upp och fixa sig, för vi skulle lämna vingåker vid 11 tiden. Innan det så köptes givetvis godis och dricka. Sen när vi kom ner till pappas jobb så stog 18 personer redo för att åka.
Jag har ju varit på magnus ugglas konserter tidigare 2 gånger, men detta var mer som en musikal/komedikväll. För det var inte bara Magnus uggla utan även roliga Annika Anderrson, komikern Per Andersson och sist men inte minst Sarah down Finer. Detta var på Chinateatren i Stockholm och det var väldigt roligt och bra. Det passar verkligen alla åldrar och personer. Jag tyckte om det, och pappas lastbilsgubbar gjorde öven det.

Det var verkligen sevärt . Efteråt så blev det en 3rättersmiddag som var jätte god. Efter det så bev det hemfärd och när jag kom hem så åkte jag upp till parken i vingåker där min bror var och andreas. Efter en stun så åkte vi hem och somna direkt. Idag är andreas sjuk och jag snorig , så vi myser i soffan och tar det bara lugnt idag :)

Myssäng!

Igår kväll så bäddade jag på golvet i mitt gamla rum till mig och andreas. "Sängen" består av kuddar och täcken. jäte mysigt har det varit att sova på i natt

Hihih i:)

Nu i morse vid halv 9 så kom pappa in och frågade om jag ska med på Magnus uggla ikväll i stockholm, och det vill jag ju givetvis. Så vi ska åka vid halv 11 så ska fixa mig klar . Skriver ikväll om hur dagen varit !

One tree hill

One tree hill ligger mig varmt om hjärtat. En grymt bra serie som är så sjukt bra på alla sätt!
Jag blir så glad av serien och jag gråter väldigt ofta till det med. Det får mig att bli känslig på många sätt. Ja jag vet att det låter konstigt, men det är sant..
Jag har redan sett alla avsnitt till säsong 7, men jag har tittat om alla avsnitt så nu är jag på säsong 5 :). Så ska titta några avsnitt nu innan andreas kommer :)



Gud var trött jag är!

Idag tog jag riktiga TBC sprutan, den sprutan jag tog i tisdag var ett test och se om jag hade TBC, men det hade jag inte så jag tog vaccinet idag i duveholm. Som ni kanske redan vet så är jag spruträdd men det gick jätte bra. Och det bästa med Omvårdnadsprogramet är att man lär sig med sprutor och då åker fobin lite bort :).

Efter sprutan så var det inviduella valet och jag har idrott och ledarskap som jag tidigare skrivit och idag hade vi HRL och det är hjärt och lung räddning. Vilket var jätte roligt för att vi fick bra dockor (NYA ;)) och det var jätte roligt att lära sig lite mer fördjupning.

På eftermiddagen så blev det Engelskaprov som jag har pluggat som en häst till. Det kändes jätte bra faktiskt :). Kan återkomma med provresultatet :).
Efter skolan så tog jag en buss till vingåker och gymade med jennifer. Det gick kanon bra, men det känns väldigt i kroppen att det var ett tag sen jag rörde på mig. Nu är det dags, det kan jag lova er !

kvällen blir lugn, sitter i soffan nu och äter godis med pappa och Anne-Èlise. Just nu tittar vi på barngalan och det är nog världens bästa gala !
Jag hoppas att min älskling kommer hit i natt och sover här, han är nämligen ute och ränner.. så hoppas han hittar hit ! =)

Ha en bra kväll, tror nog dom flesta i vingåker är uppe i parken på fest. Ha kul! och roligare i morgon ;)

praktikkläder!

här är bilden jag lovade er, såhär ser jag ut !:D

en jätte bra dag på praktiken!

Ohhhhhhhhh vad trööött jag ÄR!
Har haft praktik i två dagar nu och det är verkligen jätte roligt, MEN man blir så himla trött..
Det går i ett hela tiden och sen när klockan närmar sig lunch så sätter man sig och blir genast jätte trött..
Inte nog med det, jag fick åka med en tant till sjukhuset igår och det gick jätte bra . Varje torsdag på praktiken så har vi gympa, och det är skit kul. hahha, alla är så himla gulliga när dom kämpar och har sig.
Ni kommer få se en bild senare på hur jag ser ut på praktiken, just nu hittar jag inte sladden. Men det kommer ne bild sen, det lovar jag!

Jag har missat alla Paradise hotel avsnitten.. Och igår kunde man inte se dom på nätet, så jag ska försöska se nu om det går! :) Sen ska jag plugga det sista, har engelska prov i morgon..



spruta....

Idag i skolan så fick vi ta en spruta.. Jag hade helt glömt bort att den skulle tas idag, men det gick bra ändå.
Det var precis under huden och det gick fort, rebecca och jag gjorde det tillsammans så! Och så ska jag ta nästa sputa på fredag morgon.
En mycket bra dag i skolan, allt har rullat på som det ska, men F*AN va plugg det är .. Så det är bara att ligga i så man inte missar något.
Imorgon är det praktik!! =)

underbara nära

En stror bamse kram till jennifer och filippa idag för allt dom gjort för mig! Helt sjuk så tacksam jag är, speciellt igår tjejer.
Inte nog med det, min fina pojkvän satt vid borden igår kväll vid 21.00 tiden och vänta på mig, god mat och ljus stod på bordet!

JAG ÄLSKAR ER JÄTTE MYCKET

Plugg i naturkunskap

Gud det är mycket plugg nu känns det som, det tar aldrig slut. Just nu sitter jag och skriver en uppsatts om Ekologi.. Vi har varit ute i skogen idag med klassen och skrivit skillnader mellan 2 olika skogar, jag och rebecca gjorde även en film som jag hoppas på att jag kommer få av henne så vi kan lägga upp den.

Senare ska jag övningsköra med syster Therese. Gud, jag är så trött men jag måste bli klar med detta !

Ny inredning

Såhär blev det efter lite spikande i väggen. Tavlorna är köpta i Spanien, och jag vet att det är jätte dålig kvalité på bilderna men det blir ett litet smakprov iallafall. 
klicka på bilderna för att se dom större :)

Här är även min nya tvbänk

Jag tycker det är jätte kul med lite nya saker till rummet :).  Men nu ska jag plugga lite, har en del att göra, och kan passa på nu när jag är själv. Jag pluggar bäst under press och den ska vara inlämnad på tisdag så.
Men vi hörs, hoppas ni har haft en mysig söndagskväll.

mysdag med freja, andreas och mamma

Dagen har bestått av mysdag med freja, mamma och andreas. Vi har läst bok, gosat i sängen och ätit glass med blåbär. Det har varit jätte mysigt!
Just nu så sitter jag med andreas i soffan och vi har just duschat och tittar nu på tarzan :D
En grym film som är lika bra nu som när man var liten. hihi. Inte nog med det mamma jobbar nu ikväll och i natt och andreas åker hem runt 21.00 så jag blir ensam sen, och då ska jag plugga..


slänger snart upp bilder på bänken och tavlorna som jag inte la upp igår!

ZzzzzzzzZ

Min kamera har strulat så jag lägger in bilderna i morgon. Nu är min älskling här och vi ska titta på en film innan vi somnar, båda är väldigt trötta så det blir nog inte så mycket filmtittande. Nu slutar jag skriva innan jag somnar här. Hoppas ni har haft en bra kväll vad ni nu än har gjort. Puss och godnatt!


En ovanlig lördag

Imorse vaknade jag upp med andreas. Inte nog med det albin väckte oss genom att komma in i stugan och öppna dörren och satte sig i soffan. Jag kände den kalla luften komma in och blev genast pigg. Vi käka frukost och sen kom Anne-elise och hennes mamma och hämta mig. Vi åkte ut till deras nya hus där renoveringen höll på för fullt. Nya fönster höll på att sättas dit och jag fick hjälpa till att köra lite skylift, och det gick kanon.

Efter en stund så åkte jag ner till syster Therese, bror Dennis m.m. Dom var också igång i en lokal med en stor renovering, där jag också hjälpte till. Sen tog jag bussen till katrineholm och på bussen mötte jag patric och det var verkligen inte igår. Det blev prat och även en pizza på det. Jätte trevligt att träffa han igen. :)



nu är freja här och hon kommer även sova kvar här vilket blir mys :). Inte nog med det så gör andreas mig sällskap i natt.
Jag kommer ta bild och lägga ut på lördagsmyset här hemma sen. Sen kommer jag även lägga ut en bild på en ny bänk som jag ska skruva ihop. Så håll koll under kvällen!

Mys hos jennifer

Sitter i soffan hos jennifer i vingåker och myser. Just nu tittar vi på idol , men jag är inte så intreserad. Tycker det är mycker roligare när det är audition och dom som inte kunde sjunga var med.
Ikväll har vi pratat och busat. Jag är redan väldigt trött och sugen på chips, veckorna tar verkligen kol på mig. Så det blir inte så mycket fest längre utan bara ta det lungt.
Nu ska vi mysa vidare.

Kungarna av Tylösand?!?

Juste, jag tittar på Kungarna av Tylösand med. Ett sjukt program som jag inte kommer sluta kunna titta på. Programmet går bara ut på att göra bort sig, nykter o onykter. Dom gör helt sjuka saker och det är just det som gör att jag inte kan sluta. Så om ni vill se dethär så är det bara att titta på Kanal5.se.
Eller så ser du det på Kanal 5 klockan.....



SKRIDSKOR

Blev inget gymmande igår eftersom det stängde klockan 18.00. Kändes lite ovärt då att gymma så det blir en annan dag. Istället så blev det mys och film, jag var så trött igår så det gör inget.
På tal om trött, den senaste tiden har jag varit jätte trött, med praktiken och allt så blir det mycket.. Men jag ska försöka att återhämta mig lite i helgen och bara ta det lugnt.

Varje fredag mellan 08.30-10.30 så har vi inviduella val och jag har idrott och ledarskap i duveholm, och idag hade vi skridskor i Woddyhallen. Det var jätte kul faktiskt. Jag har inte stått på ett par skridskor sen åk 6, och inte nog med det, isen var ju skapligt mycket bättre nu än då. :)
Här bjuder jag på en bild hur jag såg ut idag och ja jag ser ut som ett jag vet inte vad där, men det bjudar jag på. Vi hade kul iaf 

Det var så himla kallt där inne så det blev 4 tröjor, 2 par byxor, vnatar och halsduk :)

Kvällen bjuder på mys hos jennifer med tjejerna. Jag tror det blev en påse godis eller lite chips och sen bara prata.
Hon har äntligen kommit hem från barcelona efter ca 1 veckas semester, så antar att hon har massor att berätta.
Jag kommer slänga in en bild och lite text under kvällen om hur vi har det och vad vi gör.
Hoppas eran kväll kommer blir bra, gör något bra av den.

Hörs /Isabell

Praktiken!

Imorse ringde klockan 06.30 och då var det dags att gå upp och duscha. Praktik idag och dom dagarna ser jag verkligen fram emot.
Jag praktisserar på Pantern i Katrineholm. Det är ett älderomsorgsboende men väldigt trevliga damer och gubbar.
Dom skojar mycket och är väldigt pigga och glada. Idag så har det varit ganska lungt och det har varit skönt för har varit lite trött idag. Den här natten sov jag lite bättre än förra natten. Hade bara lite svårt att somna men sov hela natten.

Nu på eftermiddagen så hade vi gympa med dom äldre och det är jätte kul att vara med. Alla är så glada och inne i det. Men det kanske är för att dom vet att dom får kaffe och fikabröd efter? ;)hah.
Jag kom just hem nu och jag håller på och packa lite. Ska nämligen åka till Vingåker och gymma med andreas och efteråt ska vi bada :). Inte nog med det, imorgon ska vi åka skridskor i skolan så jag ska hem till pappa och hämta ett par skidskor där med. 
Jag ska försöka hinna med ett inlägg ikväll med och berätta hur det gick med träningen.

Hörs / Isabell

Bartenderskolan

Jag följer en del serier och jag tycker det är väldigt kul med tävlingar och sådär.
Just nu så tittar jag på Bartenderskolan som i vanliga fall går på tv3, men jag tittar det mesta på nätet.
Jag var skeptisk till serien men det verkar rolig så bara att titta vidare. Dom felsta har konstiga kommentarer men det är det som gör att man inte kan sluta titta.
Det handlar alltså om en Bartenderskola på Kos i Grekland. Dom ska vara där i en månad och lära sig, dom festar även en del och umgås. Har bara tittat 30 min, men jag rekomenderar den här serien hitills :)

Klänningarna har kommit!

Brevbäraren knacka för ett tag sen på dörren och han hade med sig mina klänningar som jag beställde i måndags. Jag beställde 4 st på rean och jag är nöjd :).
Inte nog med det, i lördags så beställde jag och Andreas ett gäng kläder, men dom kommer inte förän vecka 43.
Jag tänkte visa er dom som kom idag med lite bilder :)
     
Förr 299:-
Nu 125 :-       klicka på lilla bilden för att få den stor.

  
Förr 279:-
Nu 109 :-    klicka på dom små bilderna för att få som stora.


Förr 299:-
Nu 95:-     klicka på lilla bilden för att se den stor


Förr 399:-
Nu 129:-   Klicka på bilder om du vill se dom större

Fick även ett läppglans på köpet och 3 tidningar av veckorevyn. Jag är nöjd med klänningarna. Man ska ju ha stumpbyxor under dom eftersom det är kallt nu.
Vilken tycker du var finast? :) kommentera gärna det!

Min kärlek

Ojj, jag har glömt att berätta för er som inte vet att jag har en pojkvän med.
Andreas heter han och vi har varit tillsammans lite mer än 3 månader nu. Jag är verkligen jätte lycklig och vi har så himla roligt tillsammans. Jag har aldrig varit såhär kär någonsin och det kommer inte förändras! :)
Han bor i Vingåker och jag i Katrineholm. Men jag har min pappa i vingåker med som jag skrev i ett annat inlägg. Det är ca 2 mil emellan alltså.


 <3

Blodbad

Jag vakna i morse vid 04.00 tiden av att det forsade ut blod ur min näsa. Jag kastade mig ur sängen och sprang till toaletten där jag ser i spegeln att mitt ansikte är fullt av blod, att mina händer är helt blodiga.. Jag blöder nästan aldrig näsblod som tur är, så tycker det är jätte obehagligt när jag väl gör det. Jag tvätta av mig allt blod och gick in till mitt rum igen med papper i näsan. När jag kommer in så ser jag en blodhand på väggen, jag har alltså då tagit mig mot vägen när jag kasta mig ur för att springa på toaletten.  
När jag vaknar nu lite senare vid 06.30 så känner jag direkt illamående. Jag går in på toan och spottar lite i handfatet och spottar då lite blod. Jag HATAR blodsmaken alltså, den är vidrig.
jag sätter mig för att äta lite frukost och det går bra, fick i mig risifrutti som jag tycker mycket om. 
Idag är det praktik också.. Men efter mycket känna efter så blir jag hemma. Har just tagit en alvedon för huvudvärken jag just fått. Nu ska jag lägga mig igen och läsa en bok, för nu kommer jag inte somna om . Klockan är strax innan 8 på morgonen. Och jag ska lägga mig och läsa Mari ljungstedt - i den ljuva sommartid.

Jag skriver lite mer sen under dagen.
Hörs /Isabell

gubben i lådan

En låt som gör mig jätte glad och den är grym skön

Liten Presentation

Sådär, nu har jag fixat lite med sidokollunen och slängt in en bild.
Jag kommer förnya er med en nyare bild snart och även en bättre design. Men just nu så vill jag skriva av mig lite bara :) För er som inte vet så heter jag Isabell Söderlund och är 16 år gammal, jag blir 17 i januari. Jag går omvårdnadsprogramet på Ellwynska skolan som ligger 3 hus från mitt hem. Anledningen till att jag går omvårdnad är för att jag vill framöver bli polis och det kändes som att omvårdnad var den bästa linjen eftersom det är mycket praktik och en rolig linje.
Jag har 4 syskon. Therese 29år gammal, arbetar som frisör och lever ihop med Mattias. Dom har även lilla Freja på 2 ½ år som jag umgås med ca 1gång iveckan :) Hitta tvyärr ingen bild på Mattias.

Nästa syskon är Niklas som jobbar på en klädbutik här i Katrineholm och han är 26 år gammal.

Sista broder är Dennis och han jobbar som målare i stockholm men bor i vingåker. Han är 24 år .
 
Sen har vi bara jenny till höger här kvar och hon är 18 år och går sista året på gymnasiet på Frisörlinjen i Norköping men bo i vingåker med pojkvän.

Mina föräldrar kvar nu då. Min mamma heter Åsa och jobbar som datorlärare. Det är hos henne jag bor mest hos. För mina föräldrar är skiljda. Vi bor i en 3a här i Katrineholm.
 
Sen till höger har vi Pappa och hans fru Anne-Elise. Pappa äger ett åkeriföretag i vingåker och Anne-Elise jobbar som ekonomiassistens tror jag (a)? haha på damstal. Dom är just uppe i en flytt inom Vingåker så.

Hej !

Hej igen, nu kommer jag börja blogga på Blogg.se igen. Kändes som det var dags att byta lite :)
Jag kommer ha min gammla blogg kvar ett tag men sen åker den iväg. Nu ska jag fixa lite design så skriver lite mer sen !

hörs / Isabell
RSS 2.0