Valborg

Idag har Valorg namsdag och det är valborgsmässoafton. Jag och kajsa håller på och fixar oss och vi ska snart bege oss några hus bort och grilla lite, sen vet vi inte säkert. Kvällen kommer bli bra, och jag ska föröska fixa några bilder också. Vi hörs, ha en ba kväll och ta hand om er. PUSS

Nytt sommarhalsband!


Ett halsband till sommaren!!
Rosa och vita pärlor och mellanringar. Inte nog med det så är det även toppat med ett hjärta!
Endast 70kr!!





sista natten på lovet

ligger i min säng och ser verkligen inte fram emot skolan i morgon. Det absolut ända jag ser fram emot är att träffa kajsa igen !
Nu tänker jag krama min kudde och sova gott. Jag tänker somna med en känsla som jag är stolt över.


Jag tänker aldrig någonsin ge upp!

Tell me what you want to hear, something that will light those ears. Sick of all the insincere.
So i'm gonna give all my secrets away!

3 mysiga sommarbilder!

Igår så åkte jag och Andreas in till stan och käkade med min familj och det var trevligt. Såhär såg vi ut innan vi åkte, som vanligt så fick jag stressa och vi fick ta en snabb bild i spegeln.
Och idag har vi suttit ute i solen och myst, hihi..
Nu ska jag spela skipbo och sen titta på mästarnas mästare!!

Ett nytt smycke är på G med!!

bilder på långfredagen

God mat på G

Sjukt god mat är på G här i spånga nerstugan. Kommer slänga in lite sommarbiler här sen efter maten!

Lång fredagen.

klockan är 10.26 och jag har just ätit färskt bröd till frukost. Inte nog med det så springer mina 3 kattungar som bara skogen runt runt runt i ring. Idag så kommer farmor och farfar hit och äter mat med oss. Även Anneelises föräldrar. Och i morgon så ska jag o andreas åka in till mamma och äta med min familj där inne. Så helgen är full som ni märker. Jag tillbringar alltid påsken hemma med familjen och det ä trevligt.

Nu ska jag ner i vingåker och jobba en sväng, sen handla lite grejor till påskharen..

Torsdag och lång helg.

Nog för att jag har lov så börjar idag långhelgen. Idag har jag jobbat lite på förmiddagen och det gick bra, sen nu på eftermiddagen så har jag legat i soffan och sen bara varit. Jag har inte känt mig hundra, lite snorig och sådär. Nu senare ikväll så har farfar varit här och hjälpt mig med en hylla och vi har umgåts lite. Nu ska vi fika och sen ska vi titta på tv. 
Ha en bra kväll, puss

"Det kan alltid bli bättre"

Maten står i ungen och jag har just kollat ett avsnitt av one tree hill, den serien kan jag se om igen och igen. Idag klickade jag mig in på tv3play sidan, jag brukar klicka in där när jag missat något program och det är skönt att slippa reklamerna. Jag missade programet "Det kan bli bättre" i söndags när dom hade premiär dessutom så jag tittade idag. Det var ett sjukt gripande avsnitt som jag tycker alla borde se!

Klicka på länken och se, det är verkligen värt det!! Det handlar om att barn blir utsatta i sverige. Och just i detta avsnitt så berättar Morgan Alling om sin barndom

http://www.tv3play.se/play/244593


sol sol sol sol ännu mer sol

Ja vad härligt det är med sol och lov. Men allt är inte riktigt som det ska, jag är lite snorig och så, men jag tror det är pollen? och det vill jag inte tro, men är rädd för att det är så.
Imorgon så ska jag jobba lite, ett par timmar sådär. och sen ska jag laga mat i morgon till familjen!
Nu inväntar jag familjen Rosen som ska se på mina kattungar hur mycket dom har växt. Meeen först ska jag snyta mig....

1 timmes telefonsamtal och jag tänker inte ge upp!

Idag har jag suttit ute i det sjukt sköna vädret med jennifer. Det har varit jätte skönt här idag och väldigt trevligt!
Inte nog med det, så har jag haft ett 1 timmes långt samtal som gav mycket resultat. Jag kommer blogga om den här händelsen vidare, det lovar jag. Det är ett "problem" för många och jag hoppas att detta samtal gav en lösning på väg. Det är få som vet detta ännu, men jag tänker inte ge upp! 
jag vet att det kommer gå igenom om alla är villiga, men det är det som är problemet nu, alla är inte det..
Fortsättning följer det lovar jag er!!

Chilldill i högsjö

Igår var det lördag och jag umgicks med Jaqueline och Alexandra i högsjö. Det blev varma mackor, körslaget och sen chips o dipp! En sjukt mysig kväll som ska göras om. Vi busade givetvis med, det är vi bra på. Jag och Jarre sov kvar där också men åkte hem tidigt i morse för att jarre skulle jobba. Nu sitter jag i soffan och är jääätee trött. Jag funderar på att lägga mig i sängen och kolla på någon film, men om det blir fint väder då drar jag ut i solen en sväng.
Imorgon ska jennifer komma hit och vi hoppas på att vi kan sooola!
Känns som sommar nu, Mhhmmm

fredag och mys

Kvällens händelser har varit jätte bra, jag tänker inte ängna tid på datorn nu, jag ska mysa vidare nu. Puss!

HAR SÅ SJUKT ONT I MIN MUN!

Rubriken säger allt, jag var och drog ut en tand i tisdag och jag har verkligen inte varit på humör för att blogga efter det. Jag har haft så himla ont i tandköttet så det är helt sjukt, tanden jag drog ut satt längst bak i munnen. Och nej det var ingen visdomstand utan det är en vanlig tand som jag var tvungen att dra ut så att visdomstanden kan komma ner ordentligt. Tandläkaren drog i min mun så nu har jag sprickor på läpparna. Jag har tagit alvedon efter alvedon men ingeting hjälper. Jag är svullen på ena sidan och jag blir trött efter alla värktabletter. Inte nog med det, jag måste städa idag, och inte nog med det hela huset ska städas, så nu väntar jag bara på att pappa och anneelise kommer hem så drar vi igång. Om det blir för jobbigt så tänker jag lägga mig i soffan!!!


hih!

Har haft en mysig dag med alexandra. Nu drar jag upp och myser med mina 3 bäbisar, sern duschen och sen älskling . Dagen kan inte ha blivit bättre. PUSSS

sjukt fin dag

Här är fyra stycken sköna prickar som jag bland annat umgås med i skolan!

Föresten vilket underbart väder det har varit idag. Jag har varit med alexandra och vi pratade om sommaren och ni anar inte hur mycket jag längtaaarr!! HIHI

min helg har varit toppen

Det blev ingen bild igår och anledning är att som alltid är jag stressad och hinner inte. Men kvällen var iallafall rolig och jag tackar alla för trevligt sällskap!

Idag, eller rättare sagt ikväll så har jag varit nere i sporthallen i vingåker och tittat på innebandyturneringen. Även där fick jag trevligt sällskap. Jag har inte så mycket mer ork att skriva nu, men vill tacka ALLA som har gjort min helg bra. Ni vet vilka ni är!

3armband för 89kr, 1 för 40kr

NYA ARMBAND
1 FÖR 40 KR, ELLER ALLA 3 FÖR 89KR. PASSA PÅ!

fredag och det är fest

Ikväll är det fest, och jag har ett härligt gäng med mig ikväll. Slänger upp en bild på hur jag ser ut innan jag drar, sen slänger jag upp en bild på skorna som jag köpte här i veckan. Och inte minst så slänger jag upp en bild på ett par sköna kalsskamrater!

5åring+Converse på DAGIS?

Iförr går var jag på scorett och skulle titta på skor, där köpte ett par nya skor. Framför mig i kassan står en mamma med sin 5-6åriga dotter och sin 4åriga son. Flickan ska få ett par converse skor. Jag menar inte att barn inte ska ha få converse, men när man lyssnar på vad hon sa så säger hon att hon ska leka i dom på dagis och inte nog med det dom var VITA. Tänk er en unge som ska leka på dagis i denna lera med ett par VITA converse för 700kr. Hon ska LEKA i dom. Och inte nog med det, hon var sjuuukt dryg också.
Jag köpte iallfall ett par skor, som jag lägger ut en bild på dom i morgon eftersom min mobil är död nu.

REA Shopping och bild på andreas klocka!

Bilden på andreas klockan som jag lovade är här! jag tycker den är jätte fin. Jag ska föröska ta en bild när han har på sig den med så ni ser bättre.


Juste i lördags så var jag med jennifer, alexandra och filippa. Det var mysigt, vi var hemma hos jennifer och myste! :)
Har även handlat lite sommarkläder idag igen.
På rean grön BH 50kr gröna trosor 30kr.
Svarta trosor på rean 30kr
Knästrumpor med mönster rea 30kr!
klicka på lilla bilden för att se mönstret bättre
Jätte fin väska 100kr på rean!!

JAG BEHÖVER DIN HJÄLP!

Jag vet verkligen inte vilken bikini jag ska ha på mig i sommar. Jag måste ha minst en ny varje år och det bara är så, jag har alltid tyckt det är kul med bikini. Jag vet verkligen inte vilken jag ska köpa och inte, jag har tre att välja mellan och jag vet inte vilken det blir. Jag har beslutsångest.
några timmar senare så har jag bestämt mig!

1 april

Idag är det 1 April och jag ännu inte utsattis för något skämt tror jag iallafall? Men något som är sant iallfall är att jag har varit ledig idag och det har varit väldigt skönt. Kvällens planer var nyss inga men nu blir det fest. Hoppas verkligen kvällen blir rolig om inte annat så har jag bra sällskap med mig. Hoppas ni inte har blivit alldeles för bortlurad idag. Och jag önskar även er en bra kväll!

Kommer slänga in en bild när vi har fixat klart oss, 2 tjejor kommer till mig vid 7 sååå!!

rätt skönt låt

Flo Rida – Who Dat Girl - feat. Akon
RSS 2.0