Önskan om frågestund, vad tycker ni?

Vilken härlig dag lallalallallalalla. Första dagen i skolan efter lovet och jag fick äntligen träffa tjejorna igen. Ämnet att prata om idag i klassen var ju givetvis klassfesten som äger rum nu på fredag. Hur alla ska komma dit, vart vi ska och vilken tid vi ska dit, ska man ha med sig något osv. Något som är bestämt iallafall är att jag, jossan, kajsa och erica ska ses innan och laga mat och fixa oss. Det blir nog säkert jätte bra =).

Nu ligger jag i Andreas soffa och får mina fötter masserade, jag ha verkligen haft ont i mina fötter den senaste tiden. Och jag har inte bytt skor så jag vet inte vad det beror på. Lägger upp en bild på dagens outfit sen också. Sen har jag fått önskan om frågestund.. Vet inte vad jag tycker om det, vad tycker ni?:)

En sån där söndags kväll

Kvällen i högsjö igår var mysig, men vid 22.99 tiden när vi skulle se bigbrother så visade det sig att det inte var bigrbtoher på tv igår. Utan det är alla dagar förutom lördagar. Nu sitter jag i soffan med pappa och ska snart duscha och sen åka till min sötnos och mysa ikväll! Imorgon är det skola och jag längtar bara till nästa lov. Ha en bra kväll!
Vill också påminna om smycken
DU HITTAT ALLA SMYCKEN I KOLLUNEN TILL HÖGER UNDER KATEGORIN SMYCKEN!

Mys i högsjö ikväll och bilder från helgen som varit

Kvällens planer blir högsjö. Jag ska till alexandra och äta mat och mysa ikväll. Jag sover även kvar där så de blir en helkväll i högsjö. Vi bestämde just att vi ska ha en filmkväll och bara va. Det är mysigt tycker jag, jag är så trött hela tiden så kände inte för något stort. Jag hoppas på att jag ska kunna bjuda på en bild. Det sa jag ju förra helgen att jag skulle göra. Men kajsa har inte skickat några.. Men jag någon härpå facebook som jag kan slänga upp.
Mat innan hos Josefin
Jag och kajsa!

Amanda, Albin och jag hemma hos amanda

NY MOBIL!

ny mobil och jag är heeeel nöjd. ge mig era nummer, har några kvar :)
Här är det bild på mobilen, sjukt nöjd!

22 Bullets och bigbrother

Juste Bigbrother hat börjat igen och ajg tänker inte missat ett enda program. igår missade jag det men då går det att se på datorn. Här är länken
http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?title=big_brother_del_4&videoid=1273510
För igår kväll så såg jag Andreas och Albin är väldigt bra film. 22 bullets heter den. Ni kanske redan har sett den, men jag rekomenderar den verkligen!

Efter en lång, brutal och framgångsrik karriär som hitman i Marseilles maffia, håller sig Charly (Jean Reno) nu på den smala vägen. I tre år har han levt ett lugnt och lyckligt liv med sin fru och två små barn. 

Men så en vintermorgon blir han attackerad, och lämnas till synes död med 22 kulor i kroppen. Otroligt nog överlever Charly, och han ger sig efter Tony - den ende man som skulle våga försöka döda honom. Tony gjorde bara ett misstag: han misslyckades.


DEN ÄR BRA! den får
5 stärnor av 5!

Tjejor hemma hos mig igår

Igår så kom, Jossan, Kajsa och Erica hit. Vi satt och pratade en stund och sen lagade vi mat :). Duktiga som vi är slängde vi ihop en pizza kit. Det är väldigt smidigt och gott. För er som inte vet så kan man köpa det färdigt på äffären i kyldisken. Det ända man måste köpa till är om man vill lägga på skinka osv. I pizza kittet ingåår deg och tomatsås!

5 nya armband! 3 till priset av 1

55kr
65kr
3 armband för priser av 1. Jätte fina till sommaren när man är brun. Endast 49 kr för alla 3 tillsammans.

Lördag i österåker.

Hej igen, kvällen var väldigt kul igår, vi började ju som sagt hos jossan. Där lagade vi mat och fixade oss. Mot kvällen så spelade vi spel. Vidare mot amanda, ganska mycket folk var det där. Men jag andreas och nisse åkte hem redan vid 11 tiden. Magont och trött var jag så jag somnade på en gång.
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har börjat på ett armband och hoppas att jag blir kvar ikväll.. :)
Nu ska jag spela skipbo med familjen, sen hoppas jag Kajsa skickar bilder från igår ikväll :)

Österåker ikväll och nytt armband!

Gjorde ett armband nyss som jag blev väldigt nöjd med.
Ikväll blir det fest i österåker och jag är verkligen sjukt taggad. Egentligen har jag inte tid för att sitta här och blogga. För jag ska åka till jossan vid 4a.. Men jag ska be kajsa ta med sin kamera och ta lite kort, så det kommer upp lite bilder här imorgon. PUSS!
FÖR ATT SE ALLA SMYCKEN SOM ÄR TILL SALU SÅ TRYCK PÅ SMYCKEN I KOLLUNEN TILL HÖGER UNDER RUBRIKEN KATEGORIER

En riktig myskväll med fina flickor!

Vilken underbar kväll!
Jag sitter hemma hos kajsa nu med henne, jossan och erica. Vi har just ätit lite lite mat och nu äter vi chips/godis och myser! Jag tycker verkligen om er tjejor! Imorgon drar vi på festligheter och det kommer bli väldigt roligt. Bilder kommer då med. Ha en bra kväll! PUSS

En bild på oss!

Teater på duveholm

Snart ska våran klass till duveholm på teater. Efter den så blir det leka med therese och freja. Ikväll måste jag även göra klart svenskainlämningen. Men det hinner jag. Hoppas alla nu i får en bra eftermiddag. PUSS!

Idag blir det en plugg dag!

Gårdagen gick i et hektiskt program, allt gick utav bara sjutton. Men jag hann med mycket också. Idag måste jag verkligen plugga, har ett arbete i Medicinsk grundkurs som ska vara inne ikväll. Det är ett häfte om hjärtat så det är ganska intressant.
Nu sitter jag i skolan och ska snart ha lektion, jag har väldens sockersug men jag har ingen lust att gå och köpa godis.. Men jag ahr inte bestämt mig ännu om jag ska köpa en godisbit.
Jag tar nog och gör det, jag går och köper mig en godisbit!!

Grönt atband och nu nya blommor!

En nytt armband, gröna pärlor, med två plattor och en kedja.



Och här är ett armband som jag lagt ut tidigare.

Dom blommorna finns inte längre, så nu är det dom här blommorna istället

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjätans dag och jag har väll inte firat den speciellt mycket. Har väll fått extra med pussar av andreas, och vi har myst en del också :). Nu sitter vi och tittar på Halv åtta hos mig i soffan. Vi ska snart äta lite musli och flingor.. ELLER kebabtallrik.. Andreas håller på oxh tjatar nu. hihi!

jag är verkligen trött på vintern.. jag vill bara ha sommar med mina vänner nu!!

Pärlor, halsband och ett nytt armband!:)

Nya pärlor!

Och här är ett  nytt halsband !:)
Och ett nytt armband!

8 minuter från bussen och lång väg att gå

Igår blev det en hemmakväll med andreas. Vi åt grillat och hasselbakcspotatis med min familj. Jag älskar verkligen grillat! Mot kvällen blev det mys och skipbo. Dagens planer blev det Örebro. Jag var tvungen att köpa lite mer pärlor och sen har jag ju tittat en in en body på bikbok som jag köpte idag.
På eftermiddagen så åkte jag till jennifer och var med henne och alexandra. Kvällen har varit väldigt sjuk. Vi började med att äta hemma hos jennifer med hennes familj och pratade en stund, vi 20.00 tiden tog vi bussen till katrineholm. Vi skulle gå på en chillfest vid ica nära och när vi äntligen kommer fram i denna kyla så är festen flyttad till laggarhult. När vi kommer till sjukhustrakten så kom vi på att det inte var någon ide att dra dit eftersom vi skulle ta 22.30 bussen tillbaka till vingåker. Och vid det här tillfället så var klockan 20.55. Vi ringde taxi och frågade vad dom skulle ha för att skjutsa oss från sjukhuse till stationen och dom skulle ha 90kr. Vi kom överrens om att det var värt det och frågade om dom kunde köra på direkten, men nej det var 40minuters kö. Vid den tiden så var det bara 8 minuter kvar tills bussen skulle gå, och då fanns det bara en sak att göra och det var att springa. 3 tjejor med dålig kondition och i den här kylan PLUS halka. Det kunde bara sluta på ett sätt, vi sprang och målet var ju givietvis att hinna och att inte halka. Vi springer och är på stationen 21.15 när bussen går och vi hinner med den. Vi lägger oss i varsit säte och skrattar av lättnad, bortdomnade kroppsdelar och heeeelt slut.
Vi beslutar oss för att gå till Joan´s oh ta en kopp varm choklad. Och när vi kommer dit så är det värsta party musiken och vi kommer in och är helt slut och ser ut som tusan. Men men, det var inget med det, kvällen slutade med En kopp TE med på Joan´s med underbara tjejor och mycket skratt. Nu är jag sjukt trött och ska sova, visar bilder på pärlor och nya smycken i morgon!

Bodyn jag köpte idag!

Ett seriöst inlägg

Jag har haft en tanke som kommer och går nu flera månader och den tanken lämnar mig inte. Allt har inte gått som en dans den senaste tiden för mig. Jag har haft lite problem med familjemedlemar, jobbigt i skolan, jobbigt med vänner, en trafikolycka osv. Jag har verkligen inte varit på topp men jag har verkligen fått stöd och hjälp av min familj och vänner. Sen finns det folk som enbart frågar mig hur jag mår och vad som hänt och grejor enbart av nyfikenhet och jag tål det verkligen inte. Det är förns nu jag känner att jag kan prata och skriva om det utan att börja gråta. Jag måste även nämna Andreas i detta inlägg, han är verkligen världs bäst, så många nätter vi suttit uppe och pratat, så många timmar han lagt ner på att lyssna och hjälpa mig.

Men jag som många andra ska fan inte klaga. Här sitter jag med ett hus att bo i, skön säng, mina smycken som jag tycker är så kul, jag har en familj, jag har vänner, jag har pojkvän. 
Jag som många andra har det väldigt bra, och då menar jag faktiskt dom flesta, det finns alltid alltid någon som har det värre. Och för tillfället så kan jag inte göra annat än att skänka en stor Tanke och Kram till en familj som verkligen behöver den.
Man ska fan inte klaga över dom här småfelen som jag har, jag är fullt frisk och har en hel kropp som många andra inte har.

Till er andra, ta vara på det ni har, för när man förlorar något som man tycker om så inser man det när det är försent. Släng en extra tanke på andra som behöver den. Och ta vara på varje dag och tid vi har.

Ännu mer smycken!!


2 Nya armband som kostar 65kr st!

Modell i västerås?

Ja just jag, idag mitt på dagen ringde dom ifrån Studio 11 tror jag det hette i Västerås och frågade om jag ville komma dit nästa söndag och fotograferas. Jag blev jätte förvånad och fattade först ingenting. Då ingår alltså smink och styling och fotografering. Men sen om jag vill köpa bilderna så får jag göra det. Det är alltså det ända som kostar. 
Jag vill givetvis göra det, men frågar är om jag orkar paddla mig dit nästa helg? Jag får ta med mig 2-3 st om jag vill med... Äsch vi får se hur det blir, men det skulle nog vara lite kul :)

min hobby tar över!

Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket i bloggen den senaste tiden utan ajg har bara lagt upp bilder på smycken.. men mina veckodagar bara springer iväg. Idag är det äntligen fredag och jag sitter hemma och äter godis och gör ett armband. Armbandet är inte riktigt klart så det kommer upp imorgon.
Imorgon ska jag även ut. Jag är verkligen SJUKT taggad. Först ska jag hem till Kajsa där kommer Emilia, Jossan och Erica vara. HIH. Vi ska äta sen äta lite morötter och dipp och senare vidare till vingåker. Någon bild ska jag försöka slänga upp innan helgens slut! :)
Ha en bra fredagskväll. Speciellt alla som är på safiren!

KÖRSLAGET I KHOLM !

http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.942745

åter igen ett nytt smycke!

Har suttit ikväll och gjort ett till armband. Det är så himla kul !! Och inte nog med det folk handlar också =)
nu ska jag sätta mig i soffan och titta på tv och mysa med chips och dipp!
Ska även läsa min svenska bok innan jag somnar..  Men men vi får se hur det blir med den saken.
Det kommer hem mer pärlor nästa vecka, hihihihi!

6 nya armband!


Födelsedagspresenter

På min födelsedag så fick jag
  • 1600kr
  • masssa godis
  • mysdress
  • håkan hellström konsert!!!
  • presentkort på britt-maries pyssel
  • stumpor
  • strumpbyxor
  • Dove loation <3
  • presentkort på HM och ett gulligt kort av andreas familj!
  • en jätte fin blomma
och ett fint ljus till min lykta jag fick i julklapp. (bild kommer när jag fixat ordning det!)

FULL RULLE!

Hade lite för mig igår kväll så hann inte riktigt blogga. Fick nämligen lite smyckebeställningar och sen läste jag och andreas bok. haha, jag sitter i skolan nu så bilder på vad jag fick på min födelsedag kommer in senare, lovar det!
Är verkligen jätte hungrig så jag ser verkligen fram emot min risifrutti när jag kommer hem, men det är verkligen lång tid kvar tills jag är hemma, är hemma om 1 ½ timme. Alltså klockan 16.30. Jag slutar om 20 minuter och då ska jag kla ner till bussen. Efter min risifrutti så blir det lite smycke göra och så.
Idag är det 112 på liv och död och sen är det grannfejden!



RSS 2.0