lite kläd mums

MIn födelsedag!

Idag är det min födelsedag och den ska väll inte firas speciellt mycket just idag, utan den firades i fredags och igår. jag vaknade i morse av att andreas pussade på mig och tjatade grattis och pussade ännu mer på mig. Egentligen ganksa trevligt men jag var inte så pigg i morse klockan halv 6. men han är lite söt ibland.
Sen sjungs det av resten av familjen osv. Ska lägga upp bilder sen på vad jag har fått. =)
Ikväll ska jag laga min favoritmat, hihihIH!

Fest i går, bild idag

Andreas och jag ligger och myser i våra mysdressar i sängen. Vi tittar på Wallander filmen som går på fyran.
Igår var jag på fest med tjejorna hos nick, kvällen började hemma hos jennifer med mat och fix.
en bild på mig jennifer och filippa!

Idag så kom det folk hit och firade mig eftersom jag fyller år i morgon, Har fått lite saker, lägger upp dom på bloggen i morgon, nu ska jag se filmen igen. PUSS

en bra helg!

Igår fyllde min bror Dennis hela 25 år, det firade vi hela familjen på Rhodos. En mycket trevlig kväll, Jag fick även ltie presenter också, eftersom jag fyller på måndag! Vi firade alla samtidigt ! hihi

kvällens planer bjuder på fest med tjejorna, är inte ett dugg taggad för ingenting går bra nu. Men men, får väll göra något bra av kvällen . PUSS

3 Smycken klara att köpa!

Har suttit hela eftermiddagen nu och har fått fram 3 smycken!

Pärlorna!!

NU HAR DOM KOMMIT, HIHIHIH! Har inte tid att blogga nu, skriver sen !

JAG VILL BÖRJA NU!

Jag väntar bara på att mina pärlor ska komma.. JAG VILL VEKRLIGEN BÖRJA NUUU!

Present från Andreas!!

Fick detta av Andreas i födelsedags present lite för tidigt eftersom jag fyller på måndag!
Vi fick en varsin =)
Jag tog en aprikos och andreas en vit!
Föresten så fick jag inte hem mina pärlor idag ... Hoppas dom kommer i morgon!
Bilder från fikan igår med tjejorna!
jossan och erica
Emilia och Kajsa!

celler ?

Skapligt tråkigt det är att plugga nuuu! och speciellt när de handlar om celler.. Jag har lovat mig själv att jag ska vara klar innan 8 ikväll. Så nu har jag inte tid med detta!

norrköping med farfar och farmor

Igår eftermiddags så fikade vi efter skolan på coffie house ( bilder kommer ikväll ) det var trevligt!  hih
vid tiden så åkte jag till norrköping med min farfar och farmor, jag skulle springa in på en affär och köpa min födelsedags present från andreas till mig. Jag köpte en sak till han och en till mig från han! hahha:D
Bild på det kommer också ikväll! Sen gick vi in på Clas Ohlson och köpte en smyckelåda till mig, alltså en låda osm ajg ska ha alla mina pärlor m.m till. Jag får nämligen pärlor idag, eller jag hoppas jag får dom idag. Hon sa på onsdag så jag hoppas dom kommer idag ! =)

Anledningen till att jag inte kan lägga ut bilder nu är för att jag är i skolan och att jag inte har med mina datasladd till mobilen. Just nu sitter jag och skriver min inlämning om celler. Det går verkligen segt och den ska vara inlämnad ikväll.. Men som sagt, bilder kommer ikväll på in födelsedagspresent och mina pärlor om jag får dom!

En soft eftermiddag pågår

Jag försöker ladda upp en musikvideo här men det går inte.. Har just varit på lunch här i skolan och det smakade bra. Nu ska jag snart ha omvårndad och sen slutar vi. För er som inte kommer ihåg så slutar vi 13.30 idag. wiiiiie!
Efter skolan blir det fika med Josefin, Erica, Emilia och Kajsa, mycket trevlig eftermiddag hoppas jag på!
Drar och tränar sen, och mot 4 tiden blir det norrköping med farfar och farmor. Jag ska inhandla min födelsedags present från andreas och sen handla en till födelsedags present. Låter inte alls kul att få välja själv, med det är det! berättar mer sen!

DISS PÅ HELLO KITTY!!! Hello kitty bilar??

ohhw, jag ger verkligen märket Hello kitty en diss! Jag har aldrig tyckt om märket och kommer verkligen inte göra det. Jag kan inte riktigt sätte ord på det, men seriöst, det har verkligen gått över styr nu. En motorcykel med hello kitty? EN BIL med hello kitty? Mobiler med hello kitty? datorer, möbler osv.
Jag tycker verkligen det har gått över styr!

vi finns på samma jord

Pelle Ankarberg – VI Finns På Samma Jord
Denna låt ska vara på min begravning!

seg dag i skooolan!

Sitter i skolan och jag vill verkligen hem, är trött och jag vill bara ligga i sängen och ha en skön dag. Men icke sa nicke bara att stå ut.
Efter skolan ska jag hem och börjar skriva på min omvårdnads inlämning..
imorgon slutar vi skolan 13.30 istället för 15.20! hiihihi

svårt val..

Ikväll är det både Minuten och solsidan samtidigt, jag vet inte vad jag ska titta på...

SMYCKE TILLVERNING HÄR HEMMA

På onsdag ska jag börja göra egna smycken, har fått hem lite av delarna jag beställt, nu väntar jag bara på pärlorna!
Jag fick en liten kick innan jul att jag skulle börja göra egna smycken, jag har suttit och läst till mig i Panduro katalogen och sen har jag även fått hjälp på Britt-Maries pyssel och pynt. Det är en liten butik i Katrineholm, mycket trevlig personal som har hjälpt mig mycket!

Men som jag skrev så har jag bara fått delarna, men inga pärlor, dom får jag på onsdag och då kan jag börja göra smycken :)
Här ser ni allt jag fått hem, pärlorna som ligger i mitten är såna jag plockat löst, dom jag har beställt är i askar och det är pärlor ( runda ). 
Sen är det verktyg, kedjor, smycketråd och läderband, avslut till läderband osv.
Lägger ut bilder på pärlorna på onsdag!

skön hemma kväll

Kvällen har varit lugn och mysig, jag har verkligen varit trött idag så jag ska faktiskt redan ta och sova. Ska kanske sätta på en film och somna till den, men vi får se. Det är redan skola på måndag igen, gud vad jag är trött på helgerna alltså. usch usch!
idag sov jag till klockan halv 1, kvällen igår var verkligen trevlig! Tack alla som gjorde den bra. pussss

hemma kvääll

kvällens planer har bjudit på hemma kväll. Vi har bastat och ätit grillat! Nu ska vi äta kladdkaka och fortsätta till fångarna på fortet

dags för utgång!

såhär ser vi ut nu när vi åker till stan!

jag och jossan

Jag och rebecca

becca och jossan

Ikväll gungar golvet

Ikväll kör vi gärnet, får sällskap av jossan och rebecca! Jag ska snart ta bussen till rebecca nere i vingåker, där ska vi äta mat och fixa oss, sen ska vi vidare till stan och köra vidare.
Ska ta med mig min telefonsladd till rebecca nu så slänger jag upp bilder innan vi drar hemifrån henne !:)
hihih ha en bra fredag!

skoolllaaan

Bloggen bloggen bloggen.. Sitter i skolan med josefin och erica, jag har just haft volleyboll på idrott och ledarskapen.
Ikväll ska jag ut med josefin, hihihehehehhohoh. Vi börjar i vingåker och fortsätter sen till stan, höööörssss!!!

nyfärgat hår

Andreas har just färgat mitt hår, efter lite färg i pannan och på mitt linne så blev det rätt bra, imorgon kommer det ut bild för jag glömde min mobil sladd hemma.. Det blev egentligen inte så gryyymt stor skillnad, men ändå så fick hela håret samma färg, det skiftar lite lätt annars.

Hejja sverige nu dom sista minuterna!!

Drama!

Har drama nu och det är verkligen sjukt kul! Vi leker lekar och skrattar. haha, just nu har vi rast och sen har vi en timme till drama och det är ingenting vi gråter över. HIHIH!
Kom just på att vi har engelska glosor tills i morgon, så jag ska plugga dom ikväll och sen ska andreas hjälpa mig att färga håret. =)

Mötee mötee

Skolan skolan skooolan!! Efter skolan ska jag på möte med en butik här i katrineholm. Hoppas allt går vägen och att det blr som jag tänkt mig. Har ringt och pratat med en tjej och hitills låter det jätte bra, hon hade väldigt bra ideer och tips. Efter det så ska jag träffa Jennifer och Alexandra en stund. Hoppas ni får en trevlig eftermiddag så hörs vi sen. Senare kommer jag lägga upp vad jag tyckte om filmen Wallander - Indrivaren som jag tittade på igår.

Josefins födelsedag!

Det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är josefins födelsedag hurra hurra hurraaaa.
Grattis sötnosen, hoppas du är nöjd med din dag. :)
Min kära klasskamrat som gör min skoldag. PUSSS

Wallander - Indrivaren

Nu blir det Wallander - Indrivaren
Har hört att den är bra, har du sett den? Jag hoppas iallafall att den är kanon. Jag skriver vad jag tyckte om den efter filmen! En liten beskrivning på filmen som jag hitta.

En kvinna hittas död i sin lägenhet. Wallander konstaterar snabbt att det handlar om ett bråk som har spårat ut och allt pekar mot att det är offrets tidigare pojkvän, dörrvakten Fabian som är skyldig. Under utredningen upptäcker Pontus att en gammal pojkvän till Isabel är inblandad och att hon bär på en tung hemlighet från sitt förflutna. Hennes framtid som polis står plötsligt på spel samtidigt som hennes lojalitet mot både Pontus och Kurt Wallander ställs på sin spets.

MUMS PÅ DESSA KLÄDER!

JAG VILL HA ALLA DOM HÄR PLAGGEN!!!

Makaroner och falukorv!

Blev comeback på gymmet idag, har varit väldigt mycket i mitt huvud och kropp den senaste tiden så har lagt träningen åt sidan, men idag så körde jag fullt!
Nu ska jag äta min favorit mat, Makaroner <3 till det blir det falukorv och johnnys senap. Och ikväll är det Handboll igen, Sverige mot Argentina. Sverige har hitills vunnit alla i sin grupp och vi hoppas på seger ikväll.

VG !

Sitter i skolan med josefin och just nu har vi Vård och omsorg, vi är klara med det.
Vi sitter just nu och kollade på våra betyg från förra terminen som vi fick reda på idag. Alltså betyg på avslutande och pågånde kurser.
I naturkunskap som jag hade det lite jobbigt med fick jag VG.
I Idrott och ledarskap fick jag VG också.


Sen i svenska, vård och omsorg, engelska m.m så har ajg inte fått några svar änmnu, men jag hör av mig så fort jag vet!!
HIHIHIHIHIHI

BIlder

Jag i backen idag
Jossan i stugan!

Jag och Emilia

Romme idag!

Imorse ringde klockan 04.45 och dagens planer var att åka till Romme på frilufsdag med skolan. På med alla kläder och in med skidorna i bilen och sen hoppa på bussen och sen bar det av. I bussen på väg upp sov jag mesta delen av resan, jag var verkligen trött och det var så skönt när jag vakna för då var det bara en liten bit kvar. 
Jag, Jossan och Emilia åkte som bara sjutton och det gick utav bara farten. 
Efter lite skidåkning så blev det lunch och jag hade med mig en sallad och risifrutti m.m. Sen satte vi oss uppe på toppen och stekte en stund. Det har varit en grym dag och jag har inte ramlat någon gång. På hemvägen i bussen sov nog dom flesta, det var iallafall knäpptyst och jätte skönt.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att jossan ska logga in på msn och skicka lite bilder från dagen. Så senare ikväll så kommer det upp lite bilder :)
Grym dag iallafalll 

Skidåkning utanför tomten!

Vi blev ett gäng i spåret igår, det var jag, pappa, Anneelise, faster maria, kusin emma och johan och farbror Rickard. Rickard stod precis bredvid spåret och grilla korv åt oss, johan satt bredvid och drack choklad. Medans vi andra åkte som tokar! Jag är lite snorig fortfarande och då blev det extra jobbigt! Här en en mörk bild när vi äter korv,
Såhär mörk var det inte när vi åkte utan vi började med att åka sen grilla vi.
Senare på kvällen blev det fångarna på fortet och mys!

Nu sitter jag hemma och snorar, snart ska jag nog ut en sväng!

Fotbolls fredag

Igår kväll åkte jag och Andreas in till Katrineholm och tittade på Specce semifinaler och finaler. I duve mötte vi upp Erika, Marcus, Lucaz och Kajsa. Värmbol vann ju till sist och efter en trevlig kväll åkte jag och andreas hem med kim.
När vi kom hem åt vi tacos och myste!
Imorse gick v upp 09.00. Andreas skulle till stan och titta på syster sin som spelar fotboll idag och vi andra drog till soptippen med lite skit. Sen tog vi en runda till pappas jobb och försökte få upp bakdörren på min bil. Den gick i baklås för ett tag sen, men vi fick upp den ganska så snart! Vilket var väldigt bra så nu ska jag sätta mig ner och fortsätta titta på vad jag önskar mig tills jag fyller. hihihi!

På eftermiddagen blir det ett varv i skidspåret!

fredaaaag!

äntligen fredaaaaaaaaaaag!!

Snart är det min födelsedag

Har suttit en stund nu och tittat i panduros katalog och hittat lite jag önskar mig, jag har fått för mig lite vad jag ska syssla med på min fritid. Absolut inte hela min fritid utan bra ibland.
Jag hoppas jag kommer få det när jag fyller, och då kommer jag lägga ut det på bloggen. Jag fyller ju den 31 så det är bara 18 dagar kvar :)
Ska försöka sova nu med min hosta. puss

macbook till hösten!

Jaha, igår var det prat i skolan om att vi ska få en egen dator till hösten. Jag tycker det ska bli väldigt skönt eftersom jag hatar att bära på papper, jag tappat jämt bort dom även fast det är viktig information på dom. Anledningen till att vi ska få vänta tills hösten är givetvis för att som vanligt inte finns några pengar!
Jag kan inte fatta att jag redan gått 1 termin av årskurs 1. Det har gott väldigt fort och då ser man ju inte lite mer fram emot sommarlovet !! hihihi
Nu ska jag tända en brasa och fortsätta titta på tv under filten!

mina ögon har klibbat igen!!!

Vi kom hem med 3 par längdskidor och vi åkte en sväng i förrgår kväll och jag ramlade typ 15 gånger..
Men experten i vårat skidgäng sa att det var ett dåligt underlag att åka på igår kväll, vilket jag håller med om eftersom det var isbana överallt. Men på en del ställen gick det faktiskt rätt bra!

Igår så var jag, robin, alxandra och andreas inne på speccecup i duveholmshallen. Det var kvartsfinaler och vingåker åkte ut..
Imorse när jag vaknade så kunde jag inte öppna ögonen.. Dom var helt igenklibbiga.. Så har pratat med sjukvårdsrådgivningen och dom sa att jag ska badda med vatten ett tag och se om det blir bättre. Så jag håller på som en tok nu!
Inte nog med det, jag har knappt någon röst kvar och jag är genom förskylld. Just nu ligger jag nerdäddad i soffan och tittat på tv, ska försöka få i mig någon mat också, för det behöver jag känner jag. Kul att man vågar vsa sig ute nu med dom här ögonen, jag ser helt nerdrogad ut och jätte sjuk..
Förlåt för dålig uppdatering, men tyvärr har det blviit så nu.

30 butiker och ingen har?!??

Jag skojar inte om jag säger att jag ringt 30 sportbutiker sen klockan 10.30. Har ringt i hela Örebo, Eskilstuna och alla i Norrköping! Jag försöker få tag i 3 par längdskidor men det finns verkligen inga.. Om det finns några så är det till pappa och så finns det inga till mig och maria. Eller så finns det till alla, men inge pjäxor osv. Det tar aldrig slut, så just nu ser det ut som pappa får åka till Eskilstuna och jag och maria till Örebro. Det hinner säkert ta slut, så vi får se hur det blir. 
På förmiddagen klippte jag mig, och det försvann då 4 cm av mitt hår, rätt skönt det är att klippa igenom håret. Det känns så skönt och bra!
Nu ska jag lägga mig i soffan och ta en pause från ringadet, sen ska jag se Sista Minuten. Jag missade det igår på tv ås jag tittar idag på svtplay!

En grym helg

Sitter hemma hos jennifer. Hon fyllde år igår och vi firar henne idag. Det har blivit tacos och prat, nu sitter vi i hennes vardagsrum och lyssnar på musik.
Imorgon ska jag klippa mig klockan 9 sen ska jag åka till örebro på eftermiddagen och titta på skidor!

I lördags så fick jag en bil, tro det eller ej. Men vi skulle åka och kolla på en ny övningskörningsbil och när vi kommer hem så säger pappa att jag får den som min första bil och att vi kunde övningköra med den så länge tills jag blir 18. Det är bara 1 år kvar!! HIHI
Jag fattar inte är den är min, tack snälla pappa och Anne-Elise

Bild på bilen kommer upp i morgon!

PUSSS

Idag har det verkligen inträffat en grej som gjort min dag!
avslutar denna bra kväll med en natt hos andreas! puss

adam lambert

En rätt bra låt,
Adam Lambert – Whataya Want From Me - Live at ENERGY Berlin 103.4
klicka på länken ovan eller klicka här nere
ikväll blir det fångarna på fortet! Wiiie. men först ska jag se 112 på liv eller död reprisen som går snart på tvn.
Nu ska vi tydligen spela SKIPBO.

trött idag och inte på humör!

Invigning av Hårknuten idag och det var mycket folk. Eftermiddagen blev alltså lyckad!
Nu sitter jag i soffan och är sjukt trött, ikväll blir det alltså godis och mys!
Känner att jag inte är på humör idag faktiskt.. Jag hoppas jag får en kramig och mysig kille inatt som sällskap, men jag tror inte jag kommer få det. Men man kan ju alltid hoppas!!

men kan försöka vara lite positiv, jag fyller år den 31 januari!!
Dagens outfit och sjukt bra bild... hehhe..
Stickad tröja från HM
Bomullsleggings Gina tricot
Under linne från Ginatricot

aaawww!

Måste bara skriva en sak, det är så kul med människor som ser upp till mig! som skriver av min blogg, bevis på att man tycker jag skriver bra!!! :):):):):):):)

Levande begravd

Andreas och jag somnade förut och det var verkligen jobbigt att stiga upp vid 20.00 tiden. Jag insåg att vi inte skulle somna ikväll om vi sov vidare, men det struntade andreas i. Han sov och sov och surrade om att han hade så ont i nacken. Men efter mycket om och men så fick jag med han på att se en film.
Det blev ...
En träkista hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I kistan ligger en välrenommerad åklagare. Beck och hans team konstaterar till sin fasa att åklagaren blivit levande begravd. De hittar kopplingar till ett MC-gäng där ledaren nyligen blivit frisläppt från fängelset. När ledaren senare hittas mördad i en liknande träkista tar utredningen en ny riktning. Ytterligare kistor upptäcks runt om i Stockholm där alla offer har blivit mördade på samma plågsamma sätt. Beck inser att de jagar en sadistisk seriemördare som spelar ett spel med dem och som hela tiden ligger steget före. När skall mördaren slå till igen och vem står på tur?

Den var väldigt spännande! Och lätt den bästa av alla beck filmerna. Jag rök faktiskt till flera gånger.. hihi
Den får absolut 5 av 5 stjärnor av mig, men jag rekomenderar att man inte ska se den ensam!!
Här kryper vi ihop och myser lite, nu ska vi sova! natti natti!
Ingen outfit idag eftersom vi somnade.. Så det blev denna bild istället!

Örebro

07.00 ringde klockan, då var det dags att paddla sig upp. Dagens planer bjöd nämligen på en trip till Örebro. Vi skulle nämligen titta på andreas syster emelie när hon spelade fotboll. Med andra ord så har jag suttit på en träbänk hela dagen och min rumpa gör verkligen ont. Nu ligger jag i sängen och är verkligen jätte trött, ikväll blir det antingen 
  • Beck - levande begravd
  • The last song
  • Göta kanal 3
  • World trade center
  • Snuten i hollywood 2
Dom två första filmerna har jag på datorn och dom tre sista alltså går på tvn ikväll. Har inte bestämt mig vilken jag ska se, men jag ska iallfall sova en vila en stund nu innan jag somnar! 
Dagens outfit kommer upp sen med, och sen skriver jag även vilken film det blev!

Ett stort Grattis till GP-finalplatsen grabbar !

2 Bilder från idag!
min godis som ser lite småsuris ut! hihih..

Mys med alexandra ljung!

igår kväll fick jag sällskap av en alexandra, hon kom nämligen hit med en påse chips och en loka. Vi skulle titta på en film tänkte vi men det gick ju som alltid när jag ska göra något = SKIT
Jag lyckas alltid kunna ladda ner en film på ca 40 minuter, men filmen vi skulle se igår skulle det ta flera veckor att ladda ner, så det strulade alltså med internet igår. Men det löste vi genom att se en annan film istället. Kommer inte ihåg vilken det blev men jag somnade unden filmen iallfall och alexandra kollade klart, sen väckte hon mig när filmen var slut och sa att vi skulle gå och borsta tänderna, då blev jag pigg igen. Då låg vi och titta lite på facebook och pratade till halv 2 tror jag. Då somnade hon som en stock och jag var inte alls trött..
Imorse vaknade vi av att tvgubben var här 09.30 han skulle fixa så jag fick kanaler i mitt rum så det var bara att stiga upp. Nu har vi just spelat skipbo. Det är ett roligt kortspel som man blir lite frustrerad av att spela..

Bilden är tagen från igår när vi låg i sängen och pratade!

SKIPBO speeeeeel!
Nu väntar vi på jennifer och filippa som ska komma snart och göra oss sällskap ! =)
Idag spelas det GP (volleyboll) i stan som jag gärna skulle vilja se, men hinner nog inte in till det, så jag åker nog in imorgon.
P.S     AKON ÄR BÄST

Snabba Cash

Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan; göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado - brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand ta hand om sin 5-åringa dotter.


Jag såg just Snabba Cash. Ja jag vet att jag är lite sent ute och sådär men känns som jag inte haft tid riktigt förän nu med att se filmer. Jag har hört mycket prat om denna film så det var väll dags att se den, för er som inte sett denhär filmen så är den med en del utlänningar i filmen och när dom pratar med varandra så pratar dom inte på svenska. Jag ladda ju ner filmen och då fick jag inte med någon text på svenska, så jag fick gissa mig till vad dom sa till varandra ;) haha.
Den var rätt bra faktiskt, det får en 3 ½ av fem stjärnor. Den skulle säkert fått 5 om jag hade fattat hela filmen!



akon

så grym låt live!
han har världens skönaste röst!

112 på liv eller död !!!

ikväll böjar mitt favorit program igen!!

Svensk dokumentärserie från 2010. I tio delar. Här följer man Östermalms och Täbys brandstationer, Sabbatsbergs ambulansförare och Västerortspolisen. De arbetsplatserna är bland de som har mest att göra i Sverige när det kommer till utryckningar. Programmen skildrar de medverkandes tuffa jobbvardag men även personerna bakom yrkesrollen. Här blandas starka känslor, turbulens, spänning och snabba beslut med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid, rädda liv och förhindra brott och olyckor.Reprisstart. Del 1 av 10. Ambulanstjejerna Ammi och Jill åker på utryckning och brandmannen Andreas får larm om en lägenhetsbrand. Polisen Jonas gör en husrannsakan i en lägenhet efter att ha fattat misstanke om att en privatperson förvarar narkotika där.





1 januari 2011

Igår var det nyårsafton och inga bilder togs faktiskt. Det var en väldigt trevlig kväll!
Orken höll sig inte riktigt till 12 slaget så andreas, jag och albin åkte hem till andreas precis innan 12 och ståd och titta ut genom fönstret och såg massa fint!

Nu sitter jag i soffan och hade precis ätit lite, det blev grillat !! Jag älskar verkligen grillat, jag kommer aldrig tröttna på den maten!
Jag ska snart hoppa in i bastun med andreas, sen blir det mys framför tvn!
Hoppas ni inte ätit för mycket pizza idag, för det gör väll dom flesta idag!
Inte nog med det, det är nu slut på 2010 och början av 2011
RSS 2.0