Andreas födelsedag igår

Igår fyllde Andreas 17år, jag var hemma hos han och firade han med han och hans släkt. En mycket trevlig kväll och Anderas verkade nöjd, av mig så fick han en silvrig klocka. Ska försöka slänga upp en bild på den!

Just nu så sitter jag i sängen och inväntar mitt favoritprogrem 112poliser. Det börjar klockan 8 så jag hann duscha innan. Jag har även myst med mina katter så jag hoppas att Bosse kommer hit till sängen och tittar med mig.
Helgen planer blir att träffa tjejerna!! Det ser jag verkligen fram emot. Nu ska jag titta på tv, vi hörs sen!!

Besök av Freja och Therese

Juste, jag har glömt skriva det, Igår så var min äldsta syster Therese och min syster dotter Freja här på besök. Freja ville se kattungarna så det fick hon göra. Efter det så fikade vi lite och pratade!
Kul med lite besök och hoppas freja kommer tillbaka om 2 helger och leker med mig!!

Måndag igen!

Idag är det måndag, och det innebar givetvis skola. Jag vaknade upp med andreas bredvid mig och kände genast hur jag bara ville ligga kvar i sängen och mysa heeela dagen. Men så blev det inte, utan vi steg upp och åt en gemensam frukost och så kilade vi iväg till skolan.
Igår var det ju Big brother ocksåå, jag missar inte ett enda program av det! Och jag ville att Roza skulle ut igår för att det var så gulligt när Nicky var där och väntade på henne:).
Den här veckan är rätt soft eftersom vi inte har så mycket att göra i skolan, till skillnad från förra veckan. Shiet, jag hade inte ens tid att andas det kändes det som.. Inte nog med det, på fredag är vi lediga. wiooo!

horoskop för veckan som kommer.

Du styr själv över ditt liv. Du bestämmer vad du vill och inte vill, och du ser också till att genomföra det du har föresatt dig. Det kan vara frustrerande när andra reagerar och tycker att du borde konsultera dem, innan du skrider till handling. Strunta i det. För dig är friheten att skapa ditt eget liv ett grundläggande behov.



Det känns som det kommer stämma denna vecka

Nytt till sommaren!

Nytt i garderoben

mina älsklingar hemma!

mina 3 bäbisar
Andreas håller i en av ungarna.
Andreas och den svarta ungen.
Den sista och sötaste!

Håkan hellström

Jag och Sophie var på håkan hellström igår och det var sååå jävla grymt. Förutom att vi stod längst fram och jag blev knuffad av små brudar. Till slut efter 20 minuter så tog jag tag i en brud och kastade in henne i hennes kompis och då slutade hon. Skapligt jobbigt var det, för det var inte direkt att hon stod och hoppade för att det var kul utan för att hon ville ha min plats.
Men konserten var iallafall grym.
tack för igår sophie!

Nytt smycke och idag är det fredag.

Ett nytt armband, finns i alla storlekar och man kan även välja andra symboler.
65kr!


Det tar ALDRIG SLUT?

Denna vecka är verkligligen sjuuukt full. Prov efter prov efter prov efter tandläkaren efter utvecklingssamtal efter spruttagning osv. Jag hinner ingeting jag verkligen vill göra, vara med kompisar, göra nya smycken eller bara vara.
Jag längtar verkligen sjukt mycket efter lov och det är inte lov förän vecka 16.
Hoppas det går bra för er andra på era jobb och skolor och att ni inte har det lika stressigt som jag har det. Jag har inte ens tid att blogga längre, men jag försöker verkligen att hinna med det med. Det kommer bli lättarev sen när vi får våra Macdatorer så kan jag skriva mycket och hela tiden :)
Jag ska försöka hinna ut och springa en vända snart igen också, målet är ju KK.joggen i sommar. Det är et tlöft som jag lovat så jag hoppas verkligen jag kan hålla det. Eller rättare sagt så har jag inget val.
Nu ska jag ta och läsa min religionsbok eftersom jag har prov i morgon!

Mitt horoskop för idag

Du önskar att du kunde ge all din energi till varenda människa du tycker om – det är på det sättet du älskar folk. Men … det är ju inte möjligt. Om du ägnar för mycket tid åt personer utanför din inre cirkel, kommer de du älskar att känna sig försummade. Se till att du ger det bästa du har till de allra närmaste och käraste.


mys med kattungarna

Hade svenska redovisning idag och det gick kanon bra, jag pratade om kriminallitet. Ett mycket intressant ämne som jag skulle kunna läsa länge om. Jag inväntar nu big brother. Ska först gå upp och gosa med mina kattungar sen ska jag sova tror jag, är väldigt trött. Kanske blir en bra bok innan bb?
Nej juste, den här veckan är ju typ 4000000 prov så jag har lite att göra, även fast jag känner mig på banan.
Jay Sean – Down - Chasing Pluto Remix
Tryck på länken ovan

myskväll igår!

nu kommer snart sophie och alexandra hit, vi ska mysa och prata tror jag. 
Kvällen igår var vädligt trevlig, jag såg ut såhär innan jag och andreas anlände till stan. Kvällen var verkligen underbar och vi hade det jätte trevligt! titta bilderna och seeee

Mässa på eftermiddagen

Vi var på mässa idag på eftermiddagen, och fick då information om vidare utbildning efter gymnasiet. Fick med mig lite papper hem som jag har suttit och läst lite nu. Jag anmälde mig också på en branmans helg. vilket innebär att jag ska få vara med en hel helg på brandstationen och vara med på utryckningar osv. Väldigt kul :)
Jag hade också det där stora provet idag och det gick rätt bra, jag tror det gick bra iallafall. Har även en väldigt rolig film på min telefon på jonas, kajsa, emil och jossan i klassen. Tveksam om jag får lägga ut den. haha.


Häften om Polisen, försvaret, jobb i nya zeeland sydamerika och i australien.

Andreas Och mitt stjärnteckan

Såhär stod det när ajg skrev in andreas och mitt stjärntecken.

När en Vädur och en Vattuman träffas skapas ett mycket kreativt par, en kombination av Vattumannens visioner och Vädurens handlingskraft. Denna relation är allt annat än statiskt, de kan vara tävlingsinriktade och det finns aldrig en tråkig stund. De är mycket bra vänner och kan kommunicera riktigt bra. De förstår varandras idealistiska och entusiastiska syn på livet. De båda kräver spänning och nya erfarenheter, ju mer udda och vildare ju bättre.

Det bästa med relationen är deras förmåga att uppnå så mycket då de samarbetar. Denna relation omfattar både visioner och praktiskt utövande.



<3

Dagens horoskop

Som jag har nämt tidigare så läser jag mitt horoskop ganska ofta, såhär stod det idag.


Dagens horoskop: En givande diskussion med nära och kära kan stå i blickpunkten i dag. Alla vill planera långsiktigt.

en fin kommentar av en fin vän

Det här skrev en fin vän till mig, och det gjorde verkligen min kväll!
jag älskar dig vännen!

2 körkort och ett stort prov

Imorgon väntar ett stort prov i skolan och jag har verkligen lagt ner mycker tid på det. Så hoppas det går bra.
Vill också säga grattis till kusin Emma och Andreas syster Emelie. Båda dom har tagit körkort idag !! :D
Kommer in ett nytt halsband sen ikväll!

LIIITEE bättra än alla andra
Lyssna på min spellista, tryck på länken!

var är hon när jag behöver henne som mest

Var är hon när jag behöver henne som mest, hon som alltid skulle finnas för mig, som alltid skulle ha mig i hennes famn. Det känns som bara ord, för så är det inte längre. Det är inte bara ord. Jag har aldrig någonsin känt mig så sviken och så lämnad som jag känner nu. Jag känner mig tom men ändå full av tankar och ord på samma gång. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att göra det rätt. Jag kommer aldrig kunna få fram med ord hur besviken jag är och hur lämnad jag känner mig av dig. Jag hoppades och hoppas fortfarande att det hinner vända, att du hinner få mig att börja om igen.
Jag är rädd för att vara utan dig, jag känner att det är någoting som fattas, och du vet att det är du. Så fort jag tänker på det så svider det i mig. Det finns i mitt huvud varje dag, flera gånger per dag. Jag vet att du läser det här och jag vill förmedla detta till dig, hoppas jag lyckas. Jag tycker att fokuset ligger på fel sak, det har jag sagt men det är där vi går skilda vägar och det gör mig sjukt ledsen och sårad. Att vi inte var världa mer tillsammans. Trodde vi var ett band som alltid skulle sitta ihop. Jag kommer hoppas ända in till det sista, om det är bara så ett telefonsamtal så är vi på väg åt rätt håll. Men vi är inte på väg åt det hållet och det gör mig krossad.

Dagens outfit

Dagen outfit
Jätte skön tröja från Gina tricot, tajt och sitter kanon.
Ett par Chinos från H&M som är stora och sköna.
Inge smink!
Och mitt halsband som betyder mycket!

Dom har kopierat våran musikal?

Musikalen igår var väll inte som jag hade hoppats på. Till och börja med så var det tallås musikal och inte södra skolans musikal. Dom hade iallfall tagit det mesta fårn vidåkers skolans musikal. Repliken, scenen karakräterna osv. Men det är lungt, bara ett tecken på att dom tyckte vi var bra. Titta denna bild, ser ni likheten från våran musikal??
Titta, så ser ni baren i vänstra hörnet.
Men i var jätte duktiga och gjorde ett bra jobb:)

Erica och Kajsa innan musikalen när vi åt mat
Och jossan!:)

Södra skolans musikal ikväll

Sitter i skolan nu, efter skolan blir det att äta med tjejorna på stan. Sen ska jag och Kajsa på en utbildning mellan 15.30-17.00. vid 17.30 tiden ska vi alla tjejor på södra skolans musikal. Den heter Paradise hotel.. Har hört rykten om att det av tagen från våran musikal vi får se vi får se :)

Jag skriver mer ikväll om hur det var osv, puss!!


älskar dig andreas min älskling

Filmen Takers med Chris Brown

Jag och Andreas såg en bra film för ett tag sen. Den är väldigt bra.
En grupp bankgrånare planerar en ny kupp, kapa en värdetransport på 20 000 000$. Planerna blir dock snabbt ändrade när en hårdkokt detektiv kommer in i bilden. 
De första minuterna i Takters slår dig i ansiktet! Du kastas omedelbart i två mycket högt, mycket intensiva sekvenser. 
Du kommer få se allt från rånarnas synvinkel och även poliserna som gör allt för att hitta de skyldiga. Det är en mycket bra och impulsiv öppning i denna film. 
De fem bankrånarna består av Paul Walker, Hayden Christensen, Idris Elba, Michael Ealy och Chris Brown. 
De är ett gäng mycket professionella bankrånare som planerar de perfekta jobben utan att polisen ens ska få känna vittring av fångad skurk.



Chris brown är med i filmen och den får 4 av 5 stjärnor!

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Jaha, då var det 1 vecka sen jag startade min frågestund och jag har nu beslutat mig för att svara på den. Som förväntat så har jag fått en del väldigt knepiga frågor men det är heelt okej. En del har jag valt att inte ens acceptera i kommentarfältet. Men jag har tagit med en del och hoppas att ni kommer få ett bra svar.

vem/vilka är dina bästa vänner / Anonym
Mina bästa vänner är Alexandra, Jennifer och Filippa. Dom är hur roliga som helst och jag älskar dom. Sen vi börja gymnasiet så har vi inte hunnit setts lika mycket som innan och deet är väldigt tråkigt. 
Nu blir det mer så att vi umgås med våra klasskompisar på varsitt håll och mina är ju jossan,erica och kajsa. 
Men det ändrar inte min syn på dom andra tjejorna dom är ändå mina bästa vänner.

varför började du göra smycken? och är det många som har köpt? :) / Alicia
Innan jul så pratade jag med en personal på min praktikplats och hon gjorde egna smycken, så en dag så tog hon med så fick jag se och blev genast insepererad. Jag började kolla upp vart man kunda handla pärlor osv och bestämde mig genast för att börja.
Och om det är många som köper, det är mer än vad jag trodde faktiskt. Men man mäker skillnad att det blir fler som köper när man lägger ut ett nytt smycke och det är jätte kul. Sen är det en del som har kombinerat egna smycken, alltså fått välja själv vad man vill ha så har jag gjort iordning det. Det är lite mer persnoligt då :)

Hur ser en perfekt dag ut för dig?/Anonym
Den perfekta dagen så ska jag vakna upp en solig morgon i Thailand och veta att dagen kommer bjuda på massor med sol och fint hav. Jag ska ha väldigt bra sällskap och äta mycket god mat!

Men om du tänker till vardagen så ska det vara att jag vakna upp och då ska jag känna att det här dagen ska bli sjuuukt kul, jag och mina kompisar ska iväg på något roligt och kvällen kan inte sluta något annat än kul. Dagen ska bjuda på skratt och överraskningar.

Vad har du drömt för sexdrömmar?/ Tyngaste kingen
Jadu kingen, En gång så drömde jag att jag låg med dig och det var sjuuuuuuuuuuuuuukt... tråkigt!

Gillar du pokémon?/Lucaz
När jag var liten gillade jag pokémon men nu är jag inte så insatt i det, själv då lucaz?=)

Vad har du för BH-storlek?/Anonym
herregud, denna människa måste vara desperat, förstår inte varför man vill veta vad någon annan har för BH-storlek??! 70C har jag. Hoppas jag räddade din dag :)

Andvänder du mycket string?/Anonym
Nej det gör jag inte, jag använder bara björn borgs boxer. Ibland sker det att jag har andra.
(också en intressant fråga)
Vad tycker du om rakade hästar?/Daniel Yeah!
Jadu Daniel, jag tycker nog bäst om när hästarna har lite päls på kroppen. vad tycker du själv?=)

Vad säger du om din klass?/Robert Karlsson
Jag tycker verkligen om min klass, men i början var det värre, jag ville gå i A klassen då för där var mina kompisar, men jag fick andra kompisar till slut så det fungerar bra. Alla i min klas bjuder på sig själva och alla är på sitt eget sätt.

Tycker du om "fjortisar"/luckan
Det beror ju lite på vart man drar gränsen till fjortisar. Jag tycker mest det är skrattretande, när dom springer på stan en sommardag och sminket bara rinner. Sen kan man bete sig som en fjortis också och det är heller inget jag föredrar.

Kan du klockan/ANONYM
absolut!

vad tycker du om emil i din klass?/anonymm
Det lilla jag känner han så så är han trevlig. Vi pratar inte så mycket så vet inte riktigt mer vad jag ska säga? Han var rolig på klassfesten!:)

Tycker du jag ska klippa mig? (JAG har lågt IQ)/Martin Boström
Nej martin jag tycker inte du ska klippa dig, jag tycker du är söt när du slänger med ditt hår och din söta lockar :). Har du lågt IQ? hoppsan då, hoppas det blir bättre!

Vad är din åsikt om metal?/Osman
Jadu, jag vet inte riktigt vad jag ska svara, har egentligen inte mer att säga än att jag tycker det är jobbigt när dom skriker och man inte hör vad dom sjunger.

tycker du om oss tjejer?:D:D:D/ Erica!
När du skriver tjejer så menar du väll Dig, jossan och Kajsa. Och ja er tycker jag verkligen om ni gör verkligen mig skodag och jag skrattar jämt med er!!

Vilka sexställningar har du och Andreas kört?
Vilka platser har ni haft sex på?
Jadu, vi har haft allting man kan tänka sig, och preecis överallt. Senaste stället var på under ett möte med massor med människor. (ironi)

Saknar inte du C bengtsson? Varför är ni osams?
Klart jag saknar henne, vi hade jätte kul ihop. Anledningen till att vi är osams är för att hon stod inför mina kompisar och sa att hon inte tyckte om mig och Andreas tillsammans. Mina kompisar gick därifrån och berättade för mig. Carro påstår att hon inte menade som hon sa och hon försöker diskutera på facebook och msn och den nivån har jag gått förbi. Hon kan inte hälsa på mig ( även fast hon säger att hon vill bli sams) och hon pratar inte med mig i verkligheten när vi springer på varandra. Anledningen till att vi är osams är ju givetvis att hon inte kunde säga det till mig utan sa det vidare. Men klart jag saknar den gamla carro annars hade jag inte varit med henne.

Vrf e du toffel?
Därför att jag älskar att ha mina tofflor på mig!
mina favoriter!!

Varför går du omvårdnad? vad vill du bli?:)/Lina
Jag går Omvårdnad för att jag tyckte det varkade vara en bra linje. Man lär sig mycker om kroppen tex hjärtat, cellen organ osv. Sen är det mycket praktik på omvårnad. Efter gymnasiet så ska jag flytta till Umeå och gå polishögskolan där ochom jag går omvårdnadsprogramet så får jag med mig alla ämnena jag behöver!

Är du och Andreas mycket svartsjuka på varandra?
Nej det är vi verkligen inte, Jag tror att svartsjuka handlar om att lita på varandra. Och jag litar på andreas till 10000 %.

Hur gör man frigolit?/Per
Frigolit tillverkas av oljebaserade produkter och bryts inte ner i naturen. När blandningen placeras i 80 graders kyla bildas ett fast skum, där nano-fibrerna tack vare sin litenhet kan förstärka cellväggarna.


Hoppas ni har fått svar på era frågor.

Rosa nyans armband

Ett nytt armband, Rosa nyans pärlor. FInns i alla färger och passar alla armar   65kr!


FÖR ATT KOMMA TILL ALLA SMYCKEN SOM ÄR TILL SALU, TITTA I KOLLUNEN TILL HÖGER UNDER KATEGORIN SMYCKEN!


Klassfest,nya kläder och lammungar!

Jag köpte ett par nya byxor i torsdags på stan när jag var där med Kajsa, Jossan och Erica. Jag köpte dom till våran klassfest som varade i fredags. Jag köpte även ett bälte till byxorna. Sen när jag kom hem så hade jag INGENTING som passade till, men efter mycket byte och mycket olika tröjor så hittade jag ett linne, och det fungerade rätt bra.
Klassfesten var kul, alla var nästan där och det var kul att träffa alla utanför skolan. Jag kom hem vid halv 3 så var väldigt sliten igår (lördags). Men vid 10 tiden så kom familjen och hämtade mig hos andreas, vi skulle till pappas mormor och fika och det var väldigt trevlig, hon blev så glad när vi kom. Vi tittade även på kattungar, kossor och lamm. Jag vill ha en lammungeeee!!

Skärp 49.50kr  Chinos 199kr  Båda från H&M
Här äär jag hemma hos jossan när jag var färdigfixad
Erica, Jossan och Jag hemma hos jossan innan vi skulle åka till klassfesten. Kajsa tar kortet!
Det blev ett blått linne till mina nya byxor.
Natalie och jag på klassfesten.
här är bara 4 små lamm. Det fanns väldigt många fler! hihi

Uppsatts om Andningen

Sitter i skolan och håller på med en uppsatts om andningen. Pratar även lite minnen och så med danne, hih.
Är väldigt trött idag så jag ska nog sova rätt skapligt ikväll. 

Glöm inte bort frågestunden klicka här för att komma till den. Jag kommer svara på frågorna i ett nytt inlägg. 

Dags för frågestund

Sådär nu sätter frågestunden igång, hoppas det blir några frågor iallafall! :)
RSS 2.0