sommarloovv

Äntligen sommarlov! Så himla skönt att det är mitt sista sommarlov och att jag får börja jobba sen! Eller vänta nu... Jag kommer ju söka till polishögskolan och då är det 2,5år till! Men vet ni vad, jag kommer söka ända tills jag kommer in. Har alltid velat bli detta och kommer inte ge upp. Vill även passa på och gratta alla studenter innan jag glömmer det! Grattiiis!! Sommaren är planerad som så att jag ska jobba på Gus textil som jag redan gör idag, men jobba mer nu när det är sommar! Det ska faktiskt bli jätte kul, jag trivs där väldigt bra! Ska även åka runt på marknader med mina smycken, Andreas och jag ska ner til Falkenberg i juli och till Turkiet i Augusti. Det kan inte bli en bättre sommar!! pusss!

tiden springer iväg

Heeelt otroligt! Andreas och jag var och kollade på vidåkersskolans bal igår, kan man tänka sig att det var 2 år sedan vi gick den tillsammans, det känns som några månader sen bara! Inte nog med det, idag är det 2 år sen vi pussades första gången! Till råge på allt så ska vi fixa pass idag efter skolan till resan till Turkiet, och vi ska handla lite till lägenheten! Gud vad jag trivs! Ha en bra dag!

vad händer med vädret?

Det händer väldigt mycket nu, jag har äntligen gjort klart alla uppgifter i skolan och vi har börjat med kabaree veckor, alltså "spex" till 3orna. Jag har valt dokumentation vilket betyder att jag ska göra lite affischer och så. Inte nog med det så har jag skaffat en lägenhet också, jag flyttar i slutet av denna månad och det känns kalas bra! Förövrigt så har det ju varit fint väder nu för ett tag sen, men den senaste tiden så är det under all kritik. Idag efter skolan så blir det vårruset med jobbet, hoppas verkligen vädret håller i sig.
RSS 2.0