just idag är jag stark, just i dag mår jag bra

Ja det stämmer verkligen, jag känner mig både stark och glad. Inte nog med det, jag känner mig stabil med båda fötterna på jorden.
Den senaste tiden har varit en turbulent tid. Mycket snack, väldigt mycket snack där mycket inte stämmer, folk är fega och inte står för vad som är sant och inte. Skyller på någon annan så man själv kommer undan. Snackar med varandra men kan inte snacka med den det egentligen handlar om? Men som en person sa till mig, sanningen kommer alltid ikapp en. Och det gör den nu och det känns underbart!
Det jag har lärt mig av allt detta och den här tiden är att jag verkligen inte kan lita på några jag har litat på, att en del inte vet vad ordet respekt betyder och att folk är grymma på att döma andra i förväg. Jag tycker att alla på jorden är värda att få säga sin mening i allt, speciellt när det handlar om en själv. Men alla är också värda en andra chans, men då ska dom bevisa att dom är värda den.
Men det bäst med denhär tiden är att jag alltid har vetat vart jag har mig själv. Och jag är så glad för att jag aldrig har tvivlat på mig själv. men jag kommer ALDRIG sluta förvånas.
Det som gör mig ledsen är att jag kallade dessa för mina vänner.

Döm aldrig någon förän du vet sanningen. för du kommer ångra dig.

Hemma från Göteborg

Nyss hemkommen från Göteborg, jag tänkte slänga upp lite bilder på hur dessa 2½ dagar sett ut
Vi har varit på liseberg och där vann vi även lite choklad och chips!!
Vi har varit på en strand, vi har ätit gott och jag har även köpt lite nya grejor till smycken och sen lite baslinnen!!:)

Göteborg

Igår var vi och köpte TV till Andreas, den vart jätte fin i hans stuga. Vi fick nattsällskap av Albin. Idag så var jag nere hos Jennifer en sväng, och sen har jag och Andreas hämtat hans PS3 på posten. Så nu ska jag åka till Andreas, ikväll ska vi spela Tvspel och bara mysa. För imorgon åker jag med familjen till Göteborg och är där tills på lördag. Bilder kommer det lovar jag!
Som jag skrivit tidigare så kommer det en bild på Andreas rum också :). Ska försöka blogga från mobilen, annars så ser ni på facebook för där kommer jag skriva :).

En god efterrätt!

Sjukt god efterrätt som jag gjorde förra veckan. 
I botten av varje glas så finns det ca 2½ Maräng. Sen har jag vispat grädde och blandat grädden med jordgubbar och blåbär, sen så toppar jag allt med lite bär ovan.
Man kan även ha hallon, det har jag med prövat och det var gott!

fix med designen!

Nu är jag tillbakaa!!:)
Mitt sommarlov är snart slut, det har verkligen gått så fort. Men jag är egentligen inte ledsen över det, är faktiskt taggad till åk2. Jag vill bara gå klart skolan och börja jobba!:). 
Just nu så håller jag på och ska försöka göra länkar uppe i headern på min smyckeblogg . Det menas med att det ska stå Armband, halsband osv så man kan trycka där :). Jag har lyckats få in länkarna  men inte lodrätta som jag vill ha dom!
Igår så möblerade jag och andreas om i hans stuga. Han ska nämligen köpa TV och så idag så vi var tvunga att fixa lite, Bild på hans rum kommer upp senare när vi är klara!:)

Vill även skänka en tanke till alla drabbade i Oslo..!
En bild på min ena katt.

Åskan har tagit mig härifrån!!

åskan har tagit vårat internett.. Därför jag inte skrivit någoting här. Men jag hoppas att vi får tillbaka det i eftermiddag!
Har haft så mycket att göra med smyckena så jag ber er att kolla in min andra blogg och se vad jag har gjort den senaste tiden!:)

www.isabellssmycken.blogg.se

some new thing

49kr från GINA TRICOT
...
99kr från GINA TRICOT
...
49kr från GINA TRICOT.
..
199kr från GINA TRICOT
...
100kr från H&M
....
30 per del från H&M
..
59kr från GINA TRICOT
www.isabellssmycken.blogg.se

Örebro nästa!

Nu tar jag med mig familjen och åker en sväng till örebro! Finns ju inte så mycket annat kul man kan göra när det regnar? Jag skulle lika gärna kunna jobba när det regnar. 
men men,

Ha en bra dag, tar kort och lägger ut på lite jag har köpt sen. Jag har nämligen köpt lite föra veckan :) hihi!

Bachelor

Kollade på Bachelor förut. Det var finalen och det menas med att Jake hade två tjejor att välja mellan. Jag blir så rörd och sjukt insatt när dom är på fina platser i världen. Inte nog med det, romantiska som bara attan!
Sen var det så mycket känslor med, Jake var kär i båda och dom var stört kära i han. Sen när han skulle säga nej till ena tjejen så började han gråta och hon med. 
jag blir verkligen insatt när det är sånt där och sen typ depp musik. Hahah
Nu ska vi spela skipo!

Bilder från en helg i stugan!












Helgen har varit helt underbar, vi har ätit massa god mat, solat, badat, åkt båt vid solnedgång osv.
Det har varit jätte mysigt och dem här tillfällena kommer göras om! puss på mitt trevliga sällskap som gjorde den här helgen bra! Helgen kommer avslutas på middag hos syster!

Sommarstugan

Nu håller jag på att packa lite, vi ska nämligen till sommarstugan idag och vara där i helgen. Den ligger inte så långt borta. 25min med bil kanske.  Jag får hjälp av min ena katt att packa, eller hjälp och hjälp hon ligger i min säng o sover. Jag hoppas på fint väder så jag kan ta mitt första dopp. Bilder kommer ! =)

?

Har problem med armbandet.. Får fortsätta hålla på med det i morgon!

En bra vän!

Iförrgår fick jag ett samtal från en gammal vän och det var Kim som ringde :) vi pratade på och vi bestämde även att vi skulle fika dagen efter (igår alltså). Han är verkligen är bra vän, vi umgicks mycket förut men inte så mycket längre men ändå vet vi vart vi har varandra! Det är äkta vänskap!
En bild på Kimis!

Igår på eftermiddagen så jobbade jag och Andreas ute vid Trollåsen på folkracebanan. jag grillade typ 350-400 hamburgare och Andreas stod nere vid bilarna i starten. Det var faktiskt väldigt trevligt. Efter en lång dag därute så åkte jag och Andreas hem och duschade, sen låg vi och pratade och myste:).

Idag har jag klippt gräs på pappas jobb. Jag har även lagat mat här hemma nu till kvällen. 
Jag fick inte alla mina kläder från Gina tricot.. 2 klänningar var tydligen slut:/
jag håller även på med ett nytt armband, men snart får jag sluta med det för pappa kommer hem snart och då ska vi städa båten.
Men armbandet bli klart ikväll!
www.isabellssmycken.blogg.se

NAVY CIS

Ligger i sängen och väntar på NAVY CIS. Idag har jag levererat smycken och nu är jag trött. Vi hörs mer i morgon!


Fynda smycken på isabellssmycken

Isabellssmycken.blogg.se

Lite nya sommarkläder!

Plus en klänning till. Kan inte lägga ut den för den är slut nu så jag får inte tag i någon bild.
Men den är likadan som den klänningen längst upp fast den är blå.
Blå randig upptill och sen mörkblå nedtill. Bild på den kommer givetvis ut!

H&M baskläder

3 pack string trosor 50kr!



2 pack knästrumpor 10kr!



Vit bh 99kr

Och sen en tröja som jag lägger ut i morgon, bilden på den blev inte alls bra!

Mina fötter är iaf jätte lena, lägger ut bild på det i morgon med. Men jag kan säga att det funka! OM du inte vet vad jag prata om så klicka här för att få veta mer :)


Sommarlov och en myskväll!

Jag hann inte testa olijan igår, så ikväll tänker jag göra det! jag känner redan nu hur lena mina fötter kommer att vara!!!:)
Gårdagen var jätte mysig, andreas kom hit och var här en stund. Jag visade han mina nya kläder som jag köpte igår, jag kommer även lägga upp dom här på bloggen senare idag när jag tagit kort på dom.
Efter det så åkte vi ner till ica och köpte chips osv. Sen åkte vi hem till andreas och kollade på filmen The other Guys med hans föräldrar. Eller... andreas kollade själv för vi andra somnade :) hihi. Det var ändå en mysig kväll och en bra start på att fira mitt sommarlov.
Jag jobbade ju sista dagen igår och det kändes både bra och dåligt. Skönt med lite sommarlov, samtidigt som jag har trivts och tyckt det varit roligt att jobba med demens. Som jag har nämt tidigare så har jag haft bra sällskap, Alexandra, Alice och Julia plus dom på min avdelning såklart!
Men jag har ju praktik i höst i 4 veckor på demens så jag hoppas att jag får komma tillbaka dit!
Fick denna ros av dom på jobbet!
RSS 2.0