Sen praktikvecka

Imorgon blir det sen praktik, jag börjar 14-21. Så ikväll blir det mys med andreas !<3

Busdag idag

Nu beger jag mig ner till vingåker för att sen åka med syster och hämta freja på dagis. Dagens planer är alltså BUS :)

Kul att man inte kan köpa julklappar förän man är 18

Har suttit och hittat massor bra julklappar nu på nätet, och när jag ska beställa så står det att man måste vara 18år. KUL!!
Nej inte alls, och kul att fråga om jag kan låna någons av dom i min familjs kort eftersom det är till dom presenterna är till...

Den spelas mycket nu i högtalarna!

Bilden på freja!

Sista ensam mamma söker programet har varit nu ikväll. Slutet var väll inte som jag hade hoppats på. Men men :)
Har även druckit glögg och ätit mina egna pepparkakor ikväll. Nu ska jag snart lägga mig och titta vidare på vem kan slå filip och fredrik.

Bilderna på rummet får ni imorgon när jag har lite mer tid.:)

Massa fint till rummet

Idag har jag fixat i mitt rum, jag hade satt upp nya gardiner, mina nya tavla som jag äntligen äntligen äntligen fått hem! Har även lagt på mitt nya överkast som är brunt och fint.
Jag har även hittat massor fina saker som jag ska önska mig i julklapp, om inte annat köper jag dom själv.:) För dom här ska jag ha!
Det Kommer upp bilder sen på freja och sen även lite på hur rummet blev!

Pepparkaksbak

Igår efter skolan blev det mys med Therese och Freja. Vi busade och jag hjälpte även Therese med en produkt beställning som tog flera timmar.. På kvällen tog jag sista bussen hem och myste med Andreas<3.
Idag åkte jag till farmor vid 14 tiden och bakade pepparkakor precis alla andra år sen jag var 1 år. Ikväll blev det god mat och kvällens planer är mys!

Hoppas ni får en bra kväll, pusss!

bilder kommer

Skridskor i 2 timmar

Jaha, då var det dags att åka skridskor idag UTOMHUS.. Jag känner redan hur mycket jag kommer frysa, men det är bara att stå ut i två timmar.. Efter skolan ska jag trätta Therese och freja, sen ska jag hem och somna tidigt.

ha en bra dag!


tungt lass att dra ibland

Jag vill skriva några ord om min kära farfar. Jag är tacksam för att du har ställt upp på mig. Och jag är så glad över all hjälp du ger mig. Du är svårslagen och din hjälp är värld guld!

Vill även säga att Andreas gör verkligen så jag överlever dagen. Det är oförståligt hur mycket kärlek du ger mig varje dag, och när du ligger och håller om mig och berätta hur mycket du älskar mig.

Och så vill jag säga att tjejerna är bäst. Ingen slår dom, utan dom är jag ingenting.
Det är inte lätt att dra lasset själv i uppförsbacke. Men jag kör nog ett tag till.

sjukt sjukt kallt!

burr vad kallt det är. Det blåser ju hur mycket som helst och är hur kallt som helst!!!
Idag efter praktiken så var jag med jennifer en sväng, vi tittade på paradise hotel eftersom jag missade det igår.
Vi pratade även lite om nyår, och vi kom fram till att vi ska äta tre rätters middag innan vi drar på någon fest. Jag tror det blir jätte bra. Och frågan är nu som alla andra år, vad ska man ha på sig?



Så bra dag!

Idag på eftermiddagen på praktiken så titta vi på film Den långa vandringen. En jätte bra film men jag hann inte se klart förän jag var tvungen att ta bussen till vingåker för att ta sprutan. Sen när jag väl skulle resa mig och gå så kommer en av dom som bor på boendet fram till mig. Han hade ytterkläder på sig, han hade alltså varit ute i snöstormen och handlat. Och så börjar han plocka i sin påse sen tar han fram en Merci ut påsen och så ger han mig den och säger
-Här isabell!
- Va? är vem är den till ?
- Till dig, för du är så snäll och hjälpsam.
- Men tack snälla B****
- Ge inte upp nu när det är jobbigt ( och så krama han mig) 

Han är så himla gullig, det är liksom ingen "fel" på han utan han bor på boendet för sällskap och hjälp med städningen. Jag blev verkligen jätte glad!
Sen när jag kom till vingåker så tog jag andra sprutan av livmoderhalscancer.
Nu på eftermiddagen så åkte vi in till ICA MAXI i stan och titta läget och köpte ett par skinn tofflor, en mascara och en julklapp faktiskt!

Nu ska jag titta på Maria Wern på 4an

Inredningprylar!

Har suttit och tittat på inredningprylar till mitt rum ikväll. Har hittat massor fint. Imorgon kommer jag lägga upp bilder på en del av det. Håll utsikt!

Äntligen är byrån uppe

Igår skruvades byrån upp och det tog en väldans tid, men det blev bra till slut =) I helgen ska bara resten av rummet fixas. Tavlor, lampor osv. Jag lovar att lägga ut bild på allt när det är klart!
jag har även hunnit sett ikapp alla avsnitt av Paradise hotel nu på datorn så ska titta på tvn ikväll nu klockan 19.30.

Imorgon är det praktik och det ska bli skönt. Inte nog med det, ska ta spruta i morgon med vid 16.15 tiden så hoppas det går bra..

<3

Dagens snyggaste

Hallå där! Nu är det inte Isabell som skriver utan en mycket snyggare person ;)


Puss!

Snöväder..

Sitter i skolan och har naturkunskap. Jag håller på med en inlämning om miljö. Jag skriver om växthuseffekten. Efter skolan så blir det en vända på gymmet. Men det är en kamp att bara kommer ner till gymmet eftersom det är världens snöväder ute.
Menmen, man ska väll inte klaga. Det är snart jul och det tycker jag om. Frågan är ju vad man ska önska sig i julklapp..
Någon som har förslag? Vad ska du önska dig i julklapp?

marmorbyn

Goddag, igår så blev det ändrade planer på kvällen. jag for ut till marmorbyn till fia. Där träffade jag massor gamla nior. Det är kul att se alla eftersom alla nästan ahr flyttat från vingåker.. Efter en stund så gick vi ner i centrala Marmorbyn där en stor lokalfest var, där var det lamt så vi åkte hem. Men det var iallafall kul att träffa alla gamla nior.

Nu står andreas och lagar mat åt mig och vi ska snart äta. Sen ska jag hem och skruva lite på min byrå som jag inte gjorde igår.

Ikväll blir det ensam mamma söker givetvis och sen blir det beck filmen  :)

puss på mina vänner

frös ihjäl i is hallen

fy fasiken vad kallt det var att åka skridskor igår.. I 2 timmar i is hallen. Inte nog med det, på fredag ska vi åka utomhus och ha en lektion med sandbäcks skolans elever som går i åk 1,2 och 3. Hoppas bara inte dom fryser ihjäl..

På kvällen så var jag med tjejerna hos filippa och myste, vi titta på en film som gick på tv;n och somnade givetvis.. Men det var trevligt ändå, och även skratt såklart.
Idag ska jag ta tag i mitt rum och montera ihop nya byrån osv. Ska ringa kusin johan och se om han vill hjälpa mig!
Kvällen blir annars lugn, ska nog ta mig en godis påse ikväll och mysa i soffan.

Föresten så läste jag en konstig grej i nya veckorevyn, jag läste rubriken "mitt sjukaste sexminne" och jag kan rekommendera er att läsa det, helt sjuka grejer folk har gjort! hahha

ikea dag

Har varit i örebro nu på eftermiddagen på ikea och jag fick med mig lite grejor hem. Nu sitter jag i högsjö hos alexandra och myser :) Vi ska snart sova och imorgon ska jag åka skridskor på morgonen.. burrburr..
Innan jag somnar ska jag titta på paradise hotel . puss och godnatt!

mysiga hästar

Nu ska jag berätta den gulliga saken.. hihi
När jag klev av bussen idag så är det en hage precis bredvid busshållsplatsen och där finns det två islandshästar. Jag börja att "snuttljud" och så kommer dom mot mig mot kanten och följer mig längs vägen fast inne i hagen. Sen så svänger jag av och då är det ett hus för hästarna så jag inte ser dom, sen när jag ser hagen igen så står dom ängs kanten och tittar på mig så långt mot mig dom bara kan. Så himla gulliga:):):):)

Imorgon ska jag övningsköra till örebro för en sväng på ikea. Måste köpa lite till rummet :)

veckorevyn=trött

Praktiken har gått bra idag, men gud vad trött jag blev på eftermiddagen..  Efter lunchen satte jag mig ner och läser veckorevyn och höll på att somna..
Nu ligger jag i sängen och ska slå på några avsnitt av paradise hotel. Sen blir det väll att äta lite mat och sen mysa!
hoppas eran dag har varit bra, min har varit okej. Jag längtar hela tiden tills helgen..
ska berätta en jätte gullig sak sen som hände när jag klev av bussen :)

Tisdag

super mario kväll ikväll, imorgon blir det praktik!

Mord i katrineholm ?

Jag har inte sovit någonting i natt, senast jag kolla på klockan vad 02.15 sen vakna jag vid 4 igen. Så jag hoppas bara att jag överlever denna dag.

För er som har missat, så läs länken
http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.868017

Fotbollsgalan

Nu tittar jag på fotbollsgalan, den missar man ju inte!
Jag håller givetvis på att Zlatan får guldbollen

Paradise hotel

Jag följde paradise hotel förra året och jag tänkte givetvis följa det i år med. Men jag missade dom 2 första avsnitten och gick in på tv6plsy.se och skulle titta på dom där. Men då kostade det givetvis pengar att titta på det iår. Vilket det inte gjorde förra året. MEN nu har det gått ca 20 avsnitt och nu kan man se dom gratis, så jag börjar titta nu lie efter än alla andra :)

Titta ni också på tv6play.se =)

stjärntecken

Jag tror på horoskop och spågummor osv. Därför läer ajg mitt horoskop ibland. Och nu hitta jag en sida där man kan mactha och se om man passar ihop med sin partner. Och såhär blev det när jag pröva min och andreas.
jag tycker det är sjukt hur sånt här kan stämma alltså..

Sitter även och tittar på Tyra banks show där dom prata just om sjärntecken. Vilka stjärntecken som är mest otrogna, mest trogna, mest kärleksfulla osv.

F5

Som jag har förstått så ser inte alla nya designen så tryck då på F5 knappen uppe på tangentbordet så kommer bilden upp :)

hihihihihihih!

Heejsan, det är fredag idag och jag är på myshumör. Jag ska inte träffa jennifer idag för hon var lite krasslig och så.
Så alexandra kommer hit sen och myser med chips och dipp. hihi
Fick tillbaka lite arbeten med idag. Har för mig att jag skrivit att jag fick VG på svenskan? om inte annat så får ni veta det nu. Och idag fick jag tillbaka naturkunsskapen som jag tyckte var rolig... jätte rolig.. eller inte, men fick iallfall VG. HIHHIHI, det går så bra i skolan nu och det är bra. Jag ska inte öppna en enda bok i helgen. Har även haft omvårdnads skrivning idag och det kändes bra :)

Som ni ser så har jag gjort om designen lite, men jag vet inte om jag är riktigt klart. :) .
Nu ska jag snart äta ost och skinkpaj.
slänger in en bild på mitt och alexandras myskväll sen!

En bra kväll på praktiken

Godkväll. Praktiken gick kanon bra! När nästan alla gått och lagt sig så slog vi oss ner och titta på Paradise Hotel. har ju inte följt det nu eftersom jag inte varit hemma typ när det gått på tv, så jag trodde man kunde titta på tv6play, men tro det eller ej men det kostar pengar i år och det har jag ingen lust att lägga mina pengar på.
men gud så trött jag är, känner verklige för att brädda ut mig över hela sängen nu och det är precis vad jag ska göra, nu skulle det vara skönt med en rund säng. Det är något jag velat haft länge och någonting jag kommer in skaffa någon gång.


Imorgon är det fredag och jag ska träffa jennifer och mysa lite, känner inte för att vara ute och springa på fest denna helg och det gör nog inte jennifer heller så blir nog lugnt. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa i min Vård och omsorgs bok, jag har en stor skrivning i morgon i Omvårdnad..

hörs i morgon, godnatt på er alla glada och ledsna!

Dove intensive lotion

Hejsan!
Gud vad skönt med en sovmorgon. Har just klivit upp och ätit frukost. Jag ska snart ta tag i pluggboken och plugga lite. Praktiken börjar 14.00 idag så ska ta bussen vid 13.25.

jag har slarvat lite med mina ben nu på sistone, men jag ska skärpa mig nu. Raka dom regelbundet och smörja in dom som jag brukar och den bästa salvan jag prövat efter rakning och annars med är
Dove Intersive Lotion.
Den är jätte bra, det är fet och åter fuktar huden länge. För torr hud är den jätte bra, för er som inte vet så lider jag av eksem och den funkar dit med. Något mer som botar eksem är vanlig olivolja. Tro det eller ej, men det är den enda som funkat för mig. Nej juste, jag köpte en salva i Thailand med och den funka,men det är givetvis slut nu och jag kommer inte ihåg vad det heter. Men om man är utomlands så kan man passa på att gå till apotek där för dom har mycket bra saker. Men testa Olivolja när du precis duschat och sen smörjer du in kroppen och baddar med handduken så att det inte rinner. Sen så blir det lent och skönt!

bonde söker fru

bonde söker fru nu :)
Ett av mina favoritprogram som går på tv4 klockan 20.00 nu.

bussjävel!

I morse ringde klockan 05.50. Gick upp och åt lite frukost, sen åkte ner mot vingåker vid 06.30 tiden. Min buss gick inte förrän 07.10 men Andreas tåg gick 06.45 så var tvungen att åka ner då. När vi kom ner var det snö överallt och vi insåg ganska tidigt att tåget var inställt.. Vilket betydde att han skulle få åka buss, så han väntade med mig en stund. När väl min buss kommer (07.20) tio minuter försent så sätter jag mig i den och det är skitkallt.. Då ska bussen åka över vanala och det tar typ 10 minuter extra, vildet betyder att jag kommer försent till min praktik som börjar 07.45.. När vi kommer i vanalabacken så måste vi stanna och plocka upp några. När vi ska köra i väg sen så sitter vi fast, STEN FAST! Tanten som körde prövade allt som gick men ingenting funka. Så vi satt sammanlagt i 1 timme i kylan och vänta, sen åkte jag med min pappa in till stan. Dom hade inte plogat i valana så det var väll därför vi köra fast..
När jag kom till praktiken så var det full rulle hela dagen, och nu är jag så trött.. Vilken tur att jag börjar jobba 14.00 imorgon. Men jobbar iförsejj då till 21.00. Men det ska blir skönt att sova ut lite.

Ikväll blir det lite plugg och super mario spel. Hoppas andreas kommer hit och hjälper mig för det är inte lätt nu.. =)
Kan tyvärr inte bjuda på bilder för tillfället för min kamerasladd är nerpackad. men jag bjuder på 2 bilder från sommaren bild

Första bilden är från balen, Andreas, jag och martin.
Andra bilden är frän en sommarnatt när jag och tjejorna badar.

400 minus grader ute

burr burr burr burr burr vad snö det är ute.. Och det är sjukt kallt också.
Imorse försov jag mig till 07.09 och man måste gå till bussen 07.20 så ni kan ana tempot i morse. Och jag blev även så himla glad när jag såg hur fint vädret var, jag höll ju på att blåsa bort?

Idrott idag på morgonen och det blev ett gympa pass på friskis. Då fick vi även tillbaka idrottsinlämningen och jag fick bara G+ på den... Lite besviken faktiskt, men men det var så mycket innan lovet så det är bara att ligga i till nästa prov.
Fick även tillbaka svenska inlämningen om boken jag hade skrivit och dåå fick jag VG. Det är jag stolt med eftersom jag la ner mycket tid på den. =)
Efter skolan blev det gymmet en sväng, en väldigt liten sväng för jag var tvungen att springa till bussen. Bussen var som vanligt proppfull av människor. Nu har jag just ätit lite mat och tittar på Navy CIS. Har även suttit och läst bruksanvisningar till ett Bluetooth Headset till pappa som nu sitter på laddning. Gud vad snäll jag är!

Imorgon har jag praktik och det känns bra, hade ju ingen förra veckan eftersom det varit lov, så imorgon börjar jag 07.45 - 15.00. 
Inte nog med det, vi fick äntligen tillbaka internett nu ikväll (efter flytten) så nu kommer jag blogga mer igen :)

Nu ska jag nog spela lite super mario på nintendo 8bitars. hihih

duktig flicka

Ikväll har jag hjälpt pappa att byta däck på bilen, sen har jag även sattit dit fäljarna på bilen.
Nu sitter jag hemma hos andreas med han och systern emelie, vi äter chps och ditt och myser. Snart ska jag sova iallfall. Imorgn börjas skoldagen med idrott.

skoooollaaaan

Sitter i skolan nu och ska snart ha naturkunskap igen.. Det är inte alls kul för tillfället. Efter skolan ska jag bara hem och plugga, har en omvårdnadsskrivning på fredag. Har fortfarande lite ont i magen, men hoppas det går över snart. Om magen har gett sig till kvällen så blir det nog en påse godis.
vi hörs ikväll

om man stressar blir man tröttis

festen i lördags var helt okej, jag var väldigt stressad under dagen så blev så himla trött på kvällen. Jag, andreas och nisse åkte hem redan vid 11. Eller hem och hem, Mattias som körde oss skulle givetvis in till katrineholm först och äta på mcdonalds och dom andra grabbarna klaga ju inte heller.. Så jag luta mig tillbaka och försökte sova, men tänk er själva hur det gick med 4 killar i bilen?
Igår hade Andreas och jag vår första mysdag på väldigt länge, vi vakna sent, gick ut och gick i det fina vädret och sen myste vi i soffan till beck på kvällen.
Nu ska jag kila till bussen, vi hörs lite senare =)

festfestfest

God eftermiddag. inlägget som skrev under här skrev min kära vän alexandra ljung igår. Hon är så snäll så. =)
Just nu sitter jag i baggetorp och ska snart fixa mig till festen ikväll. Hoppas jag klarar av att bjuda på några bilder. ha en bra kväll.

jag dansar aldrig nykter någonstans, aldrig inte en chans att jag dansar nykter!

min egna lilla speciella ica jerry!

nu ska jag skriva några rader om min vän ica jerry.
hon är som en liten fågel, nästan alltid glad & kvittrar som en gör hon oxå! ;)
hon är även som en björn alltså jätte mysig....
och när jag tänker efter är hon som en sköldpadda också ; seg men ändå vänlig.
nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, känns som att jag är ute på hal is.
men där hade ni en liten presentation av min käre vän. tack för den här gången!
/ stig

jahadå

dom säger jag skiter i allt, men det skiter jag i

......

har suttit och tittat länge på denna vita ruta i skrivfältet. Har ingenting att säga för tillfället.. tyvärr.
Ska ut och gå en vända, det behöver jag just nu.

skit dålig film

Sitter hos Andreas med Filippa, Jennifer, Emelie, Nisse och Albin. Vi har just tittat klart på världens sämsta film Zombieland.
Förut tog jag bussen in till stan för att ta ett pass på gymmet och det gick bra. Men jag var så trött så gick rätt segt..
Jag var bara hemma och käka sen tog jag moppen hit, här satt alla i soffan och trängdes och vänta på mig :) hih
Ska nog åka hem snart, är rätt trött..
Den här dagen har inte varit bra.. Massa telefonsamtal som inte varit roliga.. Men kvällen slutar bättre vilket är tur.

träning

Ska snart bege mig mot Katrineholm för att träna lite. På bussen ska jag nog plugga lite. Dagens planer ser annars lugnt ut. Men nu ska jag kila, vi hörs sen.

tjejerna hos filippa !

Sitter hemma hos Filippa med tjejerna. Vi har varit nere på Joans och ätit lite nu myser vi och taggar lite till helgen.
Helgen kommer bli grym, nu ska vi planera lite och sen ska jag hem och sova i min sköna säng. Min mage är fortfarande inte bra tyvärr.. Men jag hoppas att det blir bättre snart:) Nu ska vi mysa vidare. puiss

mjukiskläder hela dagen

Idag blir det myskläder hela dagen. Jag är inte alls på humör för smink och tajta jenas. Utan leggings och en stor tröja blir det. Vi får se vad dagen har att bjuda på, troligtvis hitta på något med tjejorna. Nu ska jag öppna Vård och omsorgsboken och se vad den bjuder på. Jag tycker det är jobbigt att behöva plugga på lovet, men jag ska försöka ta lite varje dag nu så slipper det bli så jobbigt.
Nu tar jag min tranbärsdryck (BLÄ) och pluggboken och slår mig ner i soffan och läser. vi hörs sen!

grattis

Igår fyllde min pappa 42 år. Hann inte skriva det igår. Men grattis pappa! <3

mys med jennifer,albin o andreas

Hejsan.
Igår så fick jag mat hos farmor och farfar och det var skit gott. Det var farmors potatismos med korv,bacon och lök i en röra typ. Det var jätte gott :). När vi ätit klart så ringer jennifer och då åkte jag ner till henne och myste med henne en stund. Senare på kvällen så bjöd familjen capdevila på mat, jag åt lite räkor, det går alltid ner.
Senare så åkte vi och handla godis och for sen till andreas, där titta vi givetvis på beck filmen med andreas föräldrar ( missar nästan ingen krim film). Efter en stund så kom andreas hem och med sig hade han albin. Varsin pizza kartong kom dom in med och börja väsnas. Men det tillhör väll :).

Det var Flickan i Jordkällaren. Har sett den förut men det var länge sen. Men det är väldigt bra :)

Det slutade med att vi alla sov kvar i andreas stuga, det var jätte mysigt. Imorse vaknade jag tidigt av att det var jätte kallt, albin hade öppnat fönstret... Pappa kom och hämta vi och vi tog en vända in till stan på utvecklingssamtal och det gick fort, efter det så åt vi lunch. Nu sitter jag på pappas jobb och väntar på att han ska bli klar så vi kan åka hem. jag menar, dom bor på landet nu, man kan liksom inte gå ;)

Ikväll blir det nog att packa upp lite klädkartonger och sen bara ta det lugnt. Är fortfarande väldtgt trött..

RSS 2.0