Jag älskar att jobba!

Snart är sommaren här!!!... Eller inte, det kommer bara mer snö! Men vet ni vad, det känns som det snart är sommar, det är studentkryssning, bal, student, sommarlov osv... Eller vänta? sommarlov? Jag har ju inget sommarlov, jag har ingen skola att gå tillbaka till sen! GUD SÅ SKÖNT! Jag tycker verkligen det ska bli så skönt, jag älskar att jobba!

Som ni kanske har förstått så jobbar jag en del och jag tycker verkligen alla jobb jag har är roliga! Jag tycker alltid det är kul att gå till jobbet. Har i alla fall bestämt mig vad jag ska göra i sommar och då har jag faktiskt fått jobb på vårdcentralen! Kan ni fatta det??? Jag har varit spruträdd men nu sitter jag och håller på med det hela dagarna! Det ska faktiskt bli en jätte bra sommar! Sen har jag ju mina smycken som jag ska fortsätta med såklart!! Tycker också om att man träffar så himla mycket människor! 
Vill faktiskt också säga att jag själv tycker det är välsigt kul att jag har fått så mycket jobb, det är ett bevis på att jag är bra på någonting iaf ;)! Helt ärligt också något jag är ganska stolt över!
 
Nu ska jag gå och göra mat och mig och Andreas! gud vad jag älskar han och vår familj!!

Här är en bild på vårt ena barn som jag hitta i handfatet görut!
 
 
 

Måndag - praktik igen

Måndag idag och jag är äntligen tillbaka till praktiken!! Var ju så himla sjuk förra veckan men nu är det mycket bättre! Tycker faktiskt praktiken är väldigt rolig, och för er som inte vet så är jag på Vårdcentralen i Vingåker. Jag har fått stuckit många armar och konstigt nog är det väldigt kul! Ja tro det eller ej!
 
Jag har alltid tyckt venprov är otäckt, men envis som jag är så ska jag lära mig allt när jag får möjlighet! Första gången var när jag var på äldreboendet, då svimma jag. Andra gången mådde jag illa, tredje gången gick det bättre osv. Det är så man arbetar bort sina rädslor. På den här praktiken så får jag till och med egna patienter och får göra allt själv! Så himla kul!! Inte nog med det, flickorna som jobbar på labb är också väldigt duktiga och så roliga att jobba med!
 
Imorgon ska jag gå på en kurs mellan 16.00-20.00 den handlar om företag, moms och skatter. Ska faktiskt bli intressant och väldigt lärorikt!
 
Bilder kommer på mina presenter!! Eller så skriver jag senare vad jag fick :)

Födelsedagskalas

Det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är bellans födelsedag hurra hurra hurrrraaa!!!
Ja det är alltså min födelsedag idag och det ska såklart firas.    ...................
Det där skrev jag igår, mitt internet fungerade lite som det ville själv igår så.. Men ialla fall min födelsedag var igår och det var massor med människor här. Eftersom jag har skilda föräldrar så delade jag upp det. Pappas sida och Andreas föräldrar var här igår och så kommer mamma och den sidan på söndag. Men jag säger som jag alltid gör, tycker födelsedagar är lite överskattat, i alla fall i min släkt för då träffas vi alla som vanligt ( det är ju såklart trevligt ) Men sen fikar vi, och enda skillnaden som är är att den som fyller öppnar paket i 3 min, sen gör vi precis samma sak, sitter och pratar jobb, nya projekt osv. Det är jätte trevligt det är absolut inte det jag menar, men tycker inte att födelsedag är lika "speciell " längre som när man var liten. Då kunde man inte sova kvällen innan för att man var så spänd, familjen kom in och sjöng på morgonen osv. Nu dagen innan ville jag bara somna för att jag nästan fick ångest över att jag höll på att bli gammal. Vad fasiken, jag fick ju nyss moppe??? Det är 4 år sen nu!! Och som min bror skrev, systemet nästa år? Det är ju helt sjukt!

Jag är i alla fall väldigt nöjd med min födelsedag och ser fram emot nästa firande!
Föresten så har jag blivit så mycket bättre, är inte sjuk längre, lite snuvig bara! Men det var så jobbigt att hosta på nätterna! Men nu är det över! wiiie!


Nu ska jag fylla i lite papper och fixa.. Så hörs vi av!
Självklart kommer det upp lite bilder på var jag fått efter helgen!!
PUSS
 
RSS 2.0