Busilibus

Bus Freja var här och lekte för ett tag sen. Hon var här en hel dag och hej vad det gick. Vi skulle hinna med såå mycket roligt, och det gjorde vi också. Hon tog lite bilder och jag tog lite bilder. Här nedan kommer 5 st upp på sötnosen. Jag är ledsen att ni ärväldigt bortprioriterade just nu, men nu under lovet ska jag försöka få in lite inlägg.
'

den som väntar på något gott.....

Hemlisen avslöjas .... NU!

Jag ska stå på marknaden i Vingåker på sävstaholms slott den 27 novmber:) MEN, innan det så ska jag stå på mässan i duveholmshallen den 5 november! WIIIIIIE
Det kommer finnas massa smyckesnyheter till kanonpriser! Alla är välkomna!

Hemlis på G

Jag ska börja jobba nu vid 12 så tänkte bara slinka in med några ord. Jag har fått någon reaktion runt ögonen, tror det kan vara ögoninfetion så jag ser lite halvrolig ut, det rinner i dom och dom är röda och torra. Jag kan ju inte direkt sminka över det heller.. Men men jag hoppas att det ger sig snart, ikväll jobbar jag till 21.00 och i morgon jobbar jag 11-22. Ha en bra fredag och en trevlig heeellg!
Ikväll så kommer det ut en hemlis på bloggen! missa inte det!


praktiiikeen <3

Idag är jag ledig från praktiken, det var skönt med lite sovmorgon! Men jag har så himla kul på praktiken, jag kan jobba ett pass medllan 11-22 och jag skulle kunna jobba längre. Det är verkligen roligt att jobba på Dammsdal.:) Idag ska jag in till stan och ha körlektion och även lämna lite smycken. Egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva, men jag känner att ibland så måste jag uppdatera er lite om vad det är som sker osv. På tal om praktiken föresten så längtar jag inte tillbaka till skolan, såå mycket roligare med praktik!!
Men vi hörs mer ikväll!

Jobb dag och fix

Idag har jag jobbat och det gick kanon bra! framöver nu så ska jag jobba varannan helg. Jag jobbade med jennye och det blev en bra dag tillslut efter lite brist på mat osv. Efter jobbet åkte jag hem till farfar & farmor och blev bjuden på mat. Vi satt och pratade ganska länge och nu sitter jag hemma i soffan och kollar på fångarna på fortet. Inatt så kommer Pappa o Anneelise hem så jag tänkte ta fram damsugaren snart så är det lite fint när dom kommer hem.
Det blev en paus under detta inlägg, jag fick nämligen besök av Kim, vi åt godis och kollade på Fångarna på fortet. Nu ska jag däremot plcoka fram dammsugaren och städa lite, förvånadsvärt (?) nog så är det inte så stökigt. Veckan har gått bra, Andreas och jag har lagat mat och fixat!
see yoou!

2 steg från Håkan

Nu ska jag se 2 steg från Håkan

på kanal SVT2

Bra praktikvecka

Återigen är ni bortprioriterade. Men Denna vecka har jag och Andreas bott själva så det har varit laga mat och fixat en del. Inte nog med det så började jag min praktik på Dammsdal i måndags och jag trivs väldigt bra. Har varit där en stor del av veckan och jobbat ganska sent om inte annat. Snart är det den 27 november och då är det julmarknad där jag ska sälja mina smycken, det betyder att jag måste börja göra väldigt många snart. Det går ju sådär eftersom jag får beställningar hela tiden. Men inte sura för det, jag ska göra allt jag kan för att få det gå ihop!:)
Nu på min lediga dag ska jag plugga klart en uppgift från skolan, sen skicka in den. Om det blir tid över så är det smyckena som tar över!
seee yooou!

En jätte mysig kväll med tjejerna

Avslutar en tuff vecka med en sjukt trevlig tjejkväll med underbara vänner. Vi har grillat, spelat sjukt roliga spel och skrattat. Skrattat mera och sen ätit masa gotti och pratat massor!!
Dom har tog nattbussen hem och efter en stund så fick jag ge mig ut i mörret och hämta min käraste som var på fest. Vi kom hem hit och lagade lite nattmat sen somnade vi. Nu är klockan 11.40 dagen efter och Andreas ligger här brevid mig och sussar, han är inte pigg på att gå upp redan...
Dagen ser väldigt bra ut, vi ska städa lite här hemma, sen laga mat tillsammans och sen åker vi hem till Andreas familj och spelar Bingo lotto ikväll.
Denna vecka så bor Andreas hos mig, vi lagat mat och umgås tillsammans. Det ska bli en jätte msig vecka!<3
RSS 2.0