Frilufsdag

Frilufsdag står på schemat. Jag sitter i köket och jag just fått i mig lite frukost, jag väntar på att Emelie ska komma hit så ska vi göra sällskap in till stan och sen plocka upp kajsa för att åka vidare mot stallsbacke för frilufsdag.
Jag skriver mer när jag kommer hem, och senare ska jag göra en god paj till familjen, jag kommer lägga upp bilder här och visa er hur man gör ifall ni vill pröva=)

Stress morgon med Emelie

Jaha, tisdag idag och imorse hade jag och Emelie inte något flyt. Vi skulle ta bilen till Vingåker för att åka buss därifrån men då hände det något med henne bil, och då skulle vi skynda oss till bussen, men vi hann inte dit för att min katt sprang med oss ut i skogen och han är så trög så han hittar inte tillbaka.. Så vi fick vända igen och ta min bil ner till Vingåker. Men men vi skrattade och allt gick bra, vi hann med bussen så =).
På bussen sov vi som alla andra dagar, det är så skönt och sova på bussen.
Nu har jag, Kajsa och Emelie varit i cafeterian och handlat lite, snart har vi Social Omsorg. Kvällens planer är att fira min andra syster eftersom hon fyller år idag!

Isabells tips om naglar

Juste, jag har fixat mina naglar också, så nu när jag har fått mina nya macdator så passade jag på att ta en bild med den. Haha. Nä nu åter igen till naglarna, jag tycker det känns så fräscht (stavning?) att fixa naglarna. Jag har faktiskt gjort dom själva. Inte så svårt, det är bara lösnaglar men det ser vekrligen bra ut i verkligheten. Så om ni som jag inte har tid men ändå vill fixa naglarna så rekomenderar jag dom här naglarana!

prat i telefon med en vän

Inge smink o myskväll

30 och 40 års fest!

Igår var jag och Andreas och firade min syster och Mattias som fyllde 30 och 40 år! Det blev en trevlig kväll men mycket mys med Hedda. Therese fick en symaskin av oss i familjen och Mattias fick en tatuering. Det blev smörgåstårta och fika. Mot kvällningen så fick jag lägga Freja och henne kusin Alice. Vi borstade tänderna, kissa och tvätta oss,eller dom gjorde de och jag hjälpte till. Sen så la dom sig i Frejas koja så satte jag på en film åt dom. Senare in på kvällen åkte jag och Andreas hem, vi somna som två stockar, men vaknade lagom vid 3 tiden av åskan. Hela morgonen så har vi legat och myst och bara pratat, en underbar morgon med min fina pojkvän. Han är verkligen en person som gör mig dag så mycket lättare. Med dom vakra raderna så avslutar jag inlägget och 2 bilder från igår

Kräftskivan i bilder

Kräftskiva igår, en mycket trevlig kväll med mycket god mat och trevligt sällskap. Jag hade inte tänkt skriva så mycket mer om den kvällen, ni får se bilderna här ovan och skratta lite =).
Dagens planer är att åka in till stan och fira min äldsta syster som fyller år och även hennes man som fyller år. Båda fyller jämt i år med. Har precis fixat mina naglar också, nu ska jag kila iväg och leverara earcuffs sen ska jag fixa mig. Lägger upp bild sen!=)

Kräftskiva ikväll

Nu städar jag lite, sen ska jag fixa mig för kräftskiva!

Chris brown

KLICKA HÄR FÖR ATT SE EN SKÖN VIDEO MED CHRIS

Macdator

Sittter i skolan och gör typ ingenting. Vi får hålla på med våra nya datorer nu. För er som inte vet så har vi fått Macdator nu. Vääääldigt ovant men kul med något nytt. Skönt att man kan plugga nu direkt när man vill istället för att vänta på sega datorer i datorsalen.
Idag är det fredag och jag ska på kräfskiva ikväll. Det blir trevligt tror jag, jag tycker verkligen jätte mycket om kräftor. På lördag så ska jag på min systers och hennes man 30 och 40års fest.
Det är fullt upp!

Första skoldagen

Hej igen, glömde helt bort att skriva i går. Blev trött och jag håller på för fullt med smycken. Har fått mycket beställningar och det är väldigt kul för jag tycker det är så roligt att hålla på. Har även fått så mycket fina kommentarer av folk som berömmer mig! Blir så glad
Första dagen i skolan var idag och jag var verkligen taggad på att börja pluga igen. Men när vi kommer dit så säger lärarna att vi inte ska börja jobba förän nästa vecka. Men imorgon får vi redan datorerna! Wiiiie!

Jag är ledsen o säga att jag inte har tid att skriva här just nu, måste fortsätta med smyckena som jag ska posta imorgon!

Ha en bra kväll
14 månader med Andreas idag!<3

Fika med kajsa och nytt småplock

Idag har jag varit på körlektion i Katrineholm, efter lektionen så blev det en fika med min Kajsa, Gud vad jag tycker om henne, hon är verkligen toppen!! Efter fikan så handlade vi lite, jag fick med mig nya naglar hem och en inpackning. Inte nog med det så fick jag med mig 2 nya smyckekataloger. Skolan börjar på onsdag och jag är verkligen taggad.. Konstigt nog men jag är verkligen det, känns skönt att komma tillbaka efter ett skönt och trevligt sommarlov. Nu ska jag sova, ska jobba imorgon förmiddag en sväng. Jag skriver så fort jag kommer hem, runt lunch någongång.

in my bed

Myskväll bilder!

Hemsida o allt

Jaha, bilderna från våran myskväll som jag skrev ska komma in, dom kommer in. Men inte just nu, för just nu så håller jag på med att planera lite.. Jag håller nämligen på att lägga in annonser på en sida med mina smycken. 
Jag läste även på en annons på denhär sidan att en tjej var sugen på att ha ett loppis där man säljer sina grejor även smycken då. Jag själv känner mig väldigt sugen på att hitta på något liknande. Den här tjejen bodde i Göteborg så det är ganska långt för min del. Men hon skrev även att hon hade haft något liknande förra året där dom träffades ett gäng och köpte lite av varandra och det kom även andra såklart.
håller även på med en hemsida.. vi får se hur det går =)

Måla huset..

Jag har målat huset nu i 3 dagar och jag kan inte annat än att drömma om röd målar färg.. Men det blir iallafall fint när det blir klart. Kvällens planer är världens mysoch soffkväll. Det vankas tvspel,pizza och chips och även en film. Ska föröska knäppa några bilder så ni får se. 
Vill även påminna er om min smyckeblogg.

KLICKA HÄR

Dagens horoskop stämmer verkligen in på min dag!

v3

Festbilder från Molke

Hej igen, Det var fest hos Sofia i fredags och det var mycket trevligt. Jag klickade även några bilder som jag har laddat upp på mitt sega internett men dom kom upp iallafall. =)F
Johanna och kajsa
Johanna och jag på toan
Fredrik, Kattis, Felicia O Johanna
Simon, Felix o Jesper
Jag o Johanna
Andreas o Nils
Elin o Josefine
Hade en grym kväll, tack !!:)

Bloglovin

Gårdagen var rolig. Bilder kommer imorgon för nu ska jag sova.

Ni kan även följa min blogg på BLOGLOVIN. Tryck på ikonen i spalten till höger :)
Samma sak på min smyckeblogg

4 augusti!

Godkväll,
Idag har jag varit på smultronstället med familjen en sväng, vi åt givetvis glass och kollade även på båtarna i hamnen. Glassarna är ju väldigt stora där som ni kanske redan vet och jag orkar inte äta upp min, Men dem glassarna är så sjukt goda=). När vi kom hem så somnade jag i soffan några timmar. Och nu ikväll så har Kim varit här. Vid 23 tiden så skjutsde vi in några grabbar till stan. Och nu ligger jag i sängen och ringde just andreas för att säga godnatt för det gör vi varje kväll och den konversationen såg ut typ såhär

A: aah.. hallåå..
I: Hej gubben, förlåt sover du?
A: aaa...
I: okej, förlåt godnatt hejdå!
A:Men isabell? jag älskar dig:)
I: hihi, jag älskar dig med. pusshejdå
A:puss!

Han gör mig verkligen så glad, jag ville bara avsluta så han skulle få sova vidare, men då tyckte han det fanns lite viktigare saker att säga först :).

Imorgon blir det nog bada vid sjön, om vädret håller i sig. :) 
Hoppas syrran min trycker ut ungen snart, jag börjar bli otålig o vänta. Jag tycker det är dags nu!!:)

11åring tvingades gå av, när systern hade biljetten på toan!

Detta ä HELT SJUKT klicka på länken nedan och läs sjuka kommentarer på aftonbladet

Basilikakyckling med tagiatelle

4portioner

Ingredienser:

  • 1 kg kycklinglår eller kycklingklubbor
  • 2 msk matolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 tsk basilika

Pasta:

 

Lägg kycklingdelarna i en ugnssäker form. Blanda matolja, salt, peppar och basilika och pensla på kycklingdelarna. Sätt in i 225 grader varm ugn i mitten, ca 50 minuter. (Om delarna är tinade ca 35 minuter).

Koka tagliatelle enligt instruktion på förpackningen. Häll av vattnet. Rör ihop olivolja och basilika och häll över pastan och rör om.

Servera tagliatelle och kyckling ihop med en sallad, gärna med "Enkel salladsdressing" och kanske även basilikabröd.

Prideveckan

Idag är det måndag och Pride veckan börjar. För er som inte vet så är det en vecka för homo och bisexuella kan man säga. På lördag så är det en parad i Stockholm som kallas Prideparaden. Jag och min familj har varit uppe och kollat på den så länge jag minns, anledningen till att jag åker dit är för att det är så sjukt kul. En del är utklädda till ascoola grejor och inte nog med det så tycker jag att dom behöver se att dom respekteras av svenska folket. Dom blir så glada när man står där brevid och ler åt dom!:)

Förra året så var jennifer med när vi var däruppe, hihih!
RSS 2.0