Hejohå

Jag hinner inte med bloggen just nu känner jag, jag vet att jag skriver så väldigt ofta men jag har väldigt mycket att göra hela dagarna. Inte ens på rasterna i skolan hinner jag för då pluggar jag. Den här veckan har jag hemskt mycket att göra, men nästa vecka är det praktik så då ska jag försöka blogga lite mer. Hoppas iallafall allt är bra med er, vi hörs!

Mot skogen

Nu är jag färdig och ska bege mig till en klasskompis!

2 minuter över

Jag har några minuter över att skriva här till er! Ni anar inte hur mycket jag har att göra, mina dagar går i ett det blir sena kvällar och mycket att göra. Det är smyckestillverkning konstant vilket är väldigt kul, sen har jag väldigt mycket i skolan vilket är mindre kul.. Jag har fått ett jobb i Vingåker vilket är GALET KUL, sen så ska jag stå på marknaden i Vingåker snart och måste göra väldigt mycket smycken tills dess och det är också kul.
Som sagt så hinner jag inte med att blogga så mycket, jag ska försöka bli bättre verkligen, men om ni vill se en blogg som uppdaterar väldigt ofta så kollar ni in smyckesbloggen Massa nyheter och roliga saker.
Om ni inte är vän med mig på facebook så bli det så bjuder jag in er till marknaden!!

BILDBOMBEN från 40årsfest och Örebro

Igår var det 40års fest hos min faster Maria, Och här nedan har jag laddat upp bilder från kvällen. Vill åter igen tacka faster för en trevlig kväll och självklart alla andra som var där. Det bjöds på väldigt god mat!
Och idag blev jag och Andrea väckta av Jenny och Micke, dom ville att vi skulle hitta på något så det blev en spontan tripp till Örebro/Marieberg. Jag fick med mig lite underkläder hem och Andreas fick med sig massor med fina stickade tröjor osv. Här är två bilder på oss, en på lunchen och en på Ikea när vi vilade i en soffa. Helgen har varit väääldigt trevlig!!

40års fest ikväll

Igår efter skolan så hade jag körlektion men en ny lärare och hon var verkligen kanon! Det känns som en evighet kvar till körkortet men ändå inte !!:)
Idag är det fredag och jag älskar fredagar. Inte nog med det så vankas det 40årsfest ikväll och jag ser verkligen fram emot det. Det är min faster som ska ha och vi bor ju typ grannar så det är nära hem.
Andreas kommer hit snart hoppas jag och färgar mitt hår innan, jag hade nämligen tänkt att locka det! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll... Har 4-5 klänningar att välja emellan, men jag ska rådfråga Andreas och se vad kan tycker.
Lägger ut en bild på oss innan vi drar!

Tradera

Sitter här och väntar spänningsfullt. Har en akution ute på Tradera som går ut snart och jag hoppas att det går vägen, har bud på den men hoppas att det höjs lite nu när det är lite tid kvar :)
Men den som väntar på något gott........
Kanske ska ta lite chips o dipp medans man väntar.. :)

härliga hits!

Har fåt någon kick nu och lyssnar på gammla låtar. Här är några stycker, Lyssna och njut.

Etikuppgift

blablablalbalbalbalblaablbalblala.. Måndag igen och läraren bara pratar... Nu är det dags för mig att göra en etikuppgift. Man ska välja en sak att skriva om och jag vet nog vilken jag ska välja, kanske blir det livsmod eller samlevnadsregler.
Jag och Emelie sitter i skolan och undrar vart Kajsa håller hus? KOM TILL SKOLAN KAJSA!

Pretty Girls

Shopping i Norrköping

Igår var jag i Norrköping med Kajsa och Lovisa, en mycket trevlig dag och jag fick med mig massa roligt hem. Jag knäppte några usla bilder på det jag handlat lite snabbt som jag tänkte slänga upp här.
Klänning med dragkedja i mitten 199kr!
SJukt mysig stickad tröja 299kr!
Jätte fina svarta jeans för 199kr
Baslinne 49kr
Kofta 199kr
En till stickad 249kr
Nagellack som jag fick på köpet
Skor för endast 199kr!!
Väldigt trevlig dag med trevliga människor! Är jätte nöjd!

Fredag 9 september 2011

Fredag idag, det är så skönt med fredag tycker jag. Men det sämsta är att det snart är Måndag igen. Men men vad är det för fel på måndagar? Ingeting det är ju också en dag.
Efter skolan blev det en sväng upp till lövåsen och handla lite med Kajsa o Emelie. Och nu sitter jag hemma och väntar på Andreas syster Emelie som ska komma och visa hur hon vill ha sin earcuff som jag ska göra åt henne =).
Ikväll blir det faktiskt en myskväll med min käraste, sen imorgon bitti drar jag till Norrköping med Kajsa och Lovisa! WIIIE

Vilkkkeen bra dag

Mötet i morse gick verkligen kanon bra!!! Jag är såglad idag!!:D
Efter mötet gav jag mig ut i spöregn och åkte till skolan. Hände väll inte så mycket spciellt i skolan, just nu sitter jag hemma och ska kila iväg till brevlådan och kolla om några smycken har kommit hem. Sen blir det nog att plugga en sväng!

Mycket på spel

Guuuuuuuuud vad trött jag ääääärr! Det är så mycket nu känns det som. Fast det mesta är roliga grejor men jag känner att jag inte riiiktigt hänger med ibland. Har rekord mycket beställningar på smycken nu och det är väldigt kul, ska även på ett möte i morgon bitti som jag hoppas kommer förändra mina helgvanor lite. hihihih
Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och fortsätta kolla på fotbollen som Sverige ändå kommer vinna. Sov gott allesammans för det kommer jag göra. Så hörs vi efter mitt möte i morgon.

Freja sötnos

I Söndags var jag med Freja och Therese, det blev lite fix i hennes salong i sådär. Jag och Freja gjorde rent skyltfönstret och sådär. Sen så gick vi och köpte mat, medans vi väntade på maten så knäppte jag en bild på henne. HON ÄR SÖTAST!

Mot Jennifer

Sådär nu har jag tagit av mig pyamasen och ätit lite mat. Nu ska jag ta och åka ner till Jennifer, det blir en trevlig kväll. Vi hörs sen! Pussss!
Outfit bikbok tshirt grå
leggings svarta gina
knästrumpor gröna H&M

Champinjon och skinkpaj

I vår familj så tycker vi om champinjoner så jag hittade ett recept med skinka och champinjoner. Jag lovade er ju en bild och är nedan är den. Om ni vill ha recept så hojta till. Den var väldigt god!!

Veterinären

Idag har mina 3 kattungar varit på kastrering. Nu är dom jätte trötta och tjejkatten maja jamar så fort man tar på henne, men nu tog hon dom enda krafaterna hon hade och hoppade upp o la sig i mittknä, men hon skrek till lite för det gjorde väll ont.. Här är en bild på oss som jag tog för 1 min sen.
RSS 2.0