11 månader

Gina tricot och H&M

Nytt i garderoden. I verkligheten så matchar färgerna på underkläderna!

Helgen är redan slut!

Det är redan söndag och jag vill ha sommarlov!
Den här helgen har varit lung och mysigt, jag har verkligen behövt dethär och det är skönt!
Nytt smycke finns även på www.isabellssmycken.blogg.se Kicka in där :)

Jag ska även jobba lite nu på eftermiddagen, skönt att jobba nu när det inte är så varmt, därför jag valde att vara hemma nu mitt på dagen:). 
Jag har även fått in en fråga om lite tips och sånt, det känns jättte kul att hon vände sig till mig. Jag uppskattar det verkligen!
Nu ska jag äta ris, kyckling innan jag drar ner och städar.
Bion vad väldigt bra igår! skriver mer om den sen!


fika med killarna!

Fika på stan med killarna igår, 
Nu ska jag fixa mig för att åka in till stan och gå på bio!!

har inte haft något liv de här veckan

Igår så somnade jag tidigt, helt sjukt var trött jag var igår! Jag längtar verkligen som fan efter sommarlov. Men vi slutar skolan på lördagen och jag började jobba på måndagen. Så det blir inte så mycket lov, men jag slipper iallafall prov efter inlämning efter prov osv. Matteprov idag och det gick faktiskt bra, nu har jag bara Religionen kvar, jag ser verkligen fram emot helgen och sommarlovet. Den här veckan har inte varit okej alls!
btw, så har det varit rån i Flen, och min buss blev stannad och genomsökt av polisen. värsta automatvapen och grejer.
Nu ska jag plugga.. kul!

5 prov nästa veckaa

Helg helg och ännu mera helg. 
Men jag ska plugga ganska mycke nu i helgen så det blir inte riktigt så mycket helg. Nästa vecka är nämligen en mardrömsvecka för mig. Har 5 prov nästa vecka och jag känner att jag måste plugga lite. 2 av dom är slutkursprov så där måste jag ha bra!

Ikväll ska jag däremot släppa bäckerna lite, jag ska träffa Jennifer och det ska bli trevligt! Vi hörs mer senare, det kommer komma upp bilder på det jag har handlat den senaste tiden snart.. när jag får tid!

Isabellssmycken.blogg.se

Nu har jag en parallelblogg fast den är enbart för smyckena!
MISSA INTE

Klicka häär!!

Bli brun på 1 min!

Dagarna går så himla fort och ajg känner att jag inte hinner med. Om ni har samma problem som mig att ni inte hinner sola så kan jag rekomendera den här produkten!
Jag har använt min en gång och ser resultat, men det tog 1 dag innan jag såg någon skillnad. Man sprayar på kroppen och man ska hålla 40cm ifrån kroppen. Jag bad Andreas om hjälp och det gick bättre då!
Jag ska använda den ikväll igen och hoppas att jag blir lite brunare.
Den största fördelen jag tycker är att man inte får en gul färg, utan man får en brun färg. Inte nog med det så blir man inte gul mellan fingrarna eftersom det inte är en salva utan en spray !:)

mys helg

Freja var här och lekte med kattungarna hela lördagen!
Emelie på sin bal

ohhhh!

försöker ladda upp bilder från min helg men det går inteeee!!

skolan!

Har haft lunch nu och nu väntar bara 2 lektioner, sen är det äntligen helg igen!!
Imorgon så kommer ju Freja till mig och busar och det ska bli jätte roligt! Kvällens planer är väll inte så värst stora och det är skönt. För idag är jag trött och jag känner verkligen för en kväll med en FET godispåse!
Inte nog med det så måste jag ta och sola lite också, måste blir liite brun nu innan sommaren. Men nu ska jag ha lektion, jag skriver när jag är hemma igen!

PUSS


litet avbrott men tillbaka

Dom senaste dagarna har det varit full rulle. Jag har varit hos veterinären, jag har varit i Örebro, jag har pluggat och jag har varit i skolan.
I Örebro så handlade jag lite kläder som jag kommer lägga ut så småning om. Inte nog med det så har mina kattungar blivit jätte stora och dom springer och leker som bara den. 
Veckorna går så sjukt fort och det är snart sommarlov, jag tyckte det kändes lite onödigt att ha påsklovet nu.. Det känns alltså onödigt att komma tillbaka till skolan och inte hinna göra så mycket innan sommaren.

Inte nog med det så ska jag den 3-4 juni vara med på katrineholmsmarknaden och sälja mina smycken! vad sägs om det???:)

Nu har jag och andreas bakat kladdkaka och nu ska vi äta den!
RSS 2.0