Grym serie

Isabells tips om olivolja!

Den här årstiden så lider jag av eksem och torr hud. Inte nog med det, mina ögon har börjat rinna också. Det ända som hjälper är olivolja. Jag smörjer in min hud med olivolja när den är torr och så lägger jag mig på en handduk. Det funkar bra! Huden blir mjuk och len!
Jag har även läst att om man har torra fötter så ska man smörja in fötterna med olivolja, sen ska man ta på sig fryspåsar på fötterna och gå runt i ca 5 timmar. Ta gärna dubbla påsar ifall de läcker. ha lite olija i botten på påsen. När det är dags att ta av sig påsarna så torkar du dom torra sen är dom sjuukt lena!

Detta ska jag pröva på fredag så kan jag skriva om det fungerade!!
Mer tips kommer!!

humlegården sista veckan

Jobbveckorna börjar lida mot sitt slut. Jag är inne på min tredje vecka och det har verkligen varit kul att jag hade inte haft såhär kul om jag inte hade haft bra sällskap. Alexandra, Alice och Julia har verkligen gjort att dagarna har rullat iväg. Min sista dag är på fredag och det ska bli skönt med lite lov, samtidigt som jag kommer sakna jobbet.
Jag har givetvis jobbat nu när det varit sol, och när jag kommit hem från jobbet så är jag så trött. Det jag menar är att jag inte hunnit fixa brännan ännu, men jag ska se till o fixa det när jag är ledig!

Jag hör av mig ikväll, ha en fin dag!

20.01 söndag!

Det är söndag och dagen har gått i ett.. som vanligt! Tiden räcker inte rikigt till känner jag, men det gillar jag! Jag tycker om när det finns mycket att göra. Vi har varit och firat min kusin som fyllde 15 i torsdags, helt sjukt vad stor han har blivit. Jag kommer ihåg när vi var små och han tyckte om att sitta i mitt knä med sin snuttefilt! Men den tiden är förbi, nu har han fått moppe och grejor.
Det är midsommar i helgen som kommer och jag ser verkligen fram emot det. För på fredag när det är midsommarafton så har jag och Andreas 1år tillsammans. Helt sjukt vad fort det ha gått, känns som det var förra veckan vi pussades första gången! hihih!

Nu ska jag fortsätta att se solsidan, veckan som kommer är fullproppad!
Det gäller att prioritera..

Första jobbveckan

Hela veckan har gått stup i ett!
Jag har börjat jobba klockan 07.00 på morgonen varje dag och efter jobbet har jag åkt in till kholm för att gå teriokurs till körkortet. För er som inte vet så jobbar ja gpå Humlegården i vingåker. Det är ett äldreboende.  I torsdags så hade Jenny student i Norrköping så vi var där också. Jag är verkligen helt slut så imorse så vaknade jag kl 11. 
Nu ha jag varit i sommarstugan en sväng, det är så skönt väder idag så vi åkte upp dit. Kvällen blir lugn, jag ska ut på en promenad med en vän senare! 

Ta hand om er, ta ingen skit!

Jennys student!

jag vet!

Första gången på länge jag känner att jag är säker på vad som är äkta och inte. Gårdagen fick mig att inse vad som är viktigt för mig. jag är så glad att jag är säker på mig själv!
Puss!

sista dagen typ

Sista "skoldagen" var idag. Vi kom till skolan och åt tårta, sen tittade vi på när tvåorna hade kabaree för treorna. Det var väldigt roligt! Efter det fick vi sluta och nu sitter jag hemma och ska gå ut i solen en sväng. Imorgon är det skolavslutning eller vad man ska säga, och då ska jag in till stan igen och få betyg och gratta alla studenter!
helgen ser lovande ut! hörs sen!

Sommarklänning!

Har just beställt den här klännigen!!

återigen så är alla kvar

jag har fortfarande lika många besökare även fast jag inte skriver!!
Jag är så himla nyfiken på vilka ni är, jag har haft väldigt mycket (som alltid...) så jag har inte hunnit blogga.. Jag håller på med mina smycken för fullt. Jag tycker det är jätte kul att ni handlar av mig och ger mig beröm.
Jag har pluggat en del och handlat en del och ja, det har varit allmänt mycket.

Det är sååå skönt att det är sommarlov snart, vi slutar skolan nu på lördag men jag börjar jobba direkt på måndagen. Men det gör mig ingenting, det känns skönt!
Jag har även varit på körskolan och haft en körlektion, det gick jätte bra och jag är jätte nöjd med killen jag ska få köra med tills jag har mitt körkort i min hand! 
I söndags så träffade jag mina lilla systerdotter, eller vadå lilla? hon är 3 ½ år. Men snart så har hon en lillebror eller lillasyster så då får jag börja säga lilla igen. Vi busade, satt i solen och åt mat. Inte nog med det så ska jag få träffa henne igen på lördag en sväng. 

RSS 2.0